-
Ajutor umanitar
Aseara am ajuns iar in orsova si mi s-a spus despre tipul care apare in
http://www.pentrusorin.ro/
Acum vad ca are si site, mi-a trimis deja un tip link pe email.
Nu stiu cum si pe unde va ajunge pe email, dar ca idee, e vb de un caz real.
Pe tip nu il stiu foarte bine, dar parintii sunt super, au oarece posibilitati financiare, dar operatia e mult prea mult pt ei.
Pe tip l-am cunoscut cu multi ani in urma cand lucram la buletine si l-am intrebat: Ba, tu sti de ce te cheama sorin? Evident ca nu stia ca mama sa i-a ales numele dupa al meu, fiind prietena cu mama mea.
Nu am pretentia sa-l ajutati financiar, dar cel putin nu trimiteti la spam mailurile care au link in el. Orsovenii nu cred ca au auzit de seo si fiecare incearca ce poate, asa cum ii duce mintea.
Repet, din pacate e vorba de un caz real.
-
Stiu si eu de caz, si este real, dar ar fi bine sa aiba si ceva la poze in site.
Linkul catre poze nu este activ.
-
Imi pare rau pt om. Eu abia ma adun de pe drumuri si aseara am primit vestea.
Am vazut la tv si aiurea zeci de anuturi similare la care sunt sau nu reale.
Nu stiu cine administreaza site, cert e ca nu e comercial si incerc sa-l ajut cum pot. Daniela Macau, mama tipului, a fost prietena buna cu mama mea (care a murit cam acum 1 an) si pe timpuri ne vizita f des, cand eram kinder.
Adica nu sunt genul de oameni care sa apeleze la "ajutor umanitar" din alte motive, familia e cunoscuta si respectata in Orsova.
-
as putea sa ajut prin afisarea de bannere pe un site de-al meu...daca exista asa ceva sau daca cineva care putin timp liber si vrea sa faca ar fi un lucru bun !
-
1 Ataşament(e)
pus banner si atasat pentru cine vrea sa il mai puna in site la el/ea.
-
-
Si eu am pus banner pe Murfi. Sper sa poata trece peste ... :(
-
Anuntul a fost postat si la mine pe forum si am spus si persoanei care l-a postat: pentru cei care doneaza ar fi bine sa stie daca s-a vorbit la vreo clinica in strainatate, daca a fost programat la operatie, daca da, cand, si despre ce suma este vorba.
Iti spun si tie asta pt. ca ai zis ca va cunoasteti.
Am mai participat la campanii umanitare si sincer, am avut impresia ca au avut mai mult succes acele campanii la care se stia cand, cum, unde si cat si informatiile erau actualizate destul de des.
-
Ai dreptate Diana.
Am vazut inclusiv postul de pe site-ul protv.
Oricum, am trimis email si la sorin si la alina gutuleac sa vada sugestiile de aici.
Vad ca ar fi ok si un donator de maduva compatibil ca sa poata sa se opereze in ro. De unde puiutii mei sa stie cineva daca are maduva compatibila?
Scuze ca am facut hotlinkling la banner de la itbox.ro. Mi-a venit mai usor.
-
Si eu am pus pe mai multe siteuri, azi sau maine fac si o donatie. Ma gandeam ca daca 100.000 de internauti doneaza 1$... se pot face multe.