-
1 Ataşament(e)
Taxa TV PFA
Unui coleg ce are un PFA apicol i-a venit acasa notificare sa plateasca retroactiv taxa radio-tv.
Probabil toti cei ce au PFA agricol sau neagricol vor primii asa ceva ,
PFA-ul nu foloseste energia electrica, nu are contract cu societate de energie electrica.
Ca persoana fizica isi plateste taxa radio tv dar i-a venit sa mai plateasca o data si pe PFA.
Dupa cum spuneam PFA-ul e unul apicol nu este bar, frizerie, cabinet stomatologic, pensiune ca sa lucreze cu oamenii si le ofere si tv .
In plus prin trecerea la tehnologia digitala este restrans accesul PFA-ului la serviciul de televiziune.
Sunt necesare investitii pentru achizitionarea unor echipamente suplimentare, investitii care nu se justifica fiindca nu fac obiectul activitatii PFA-ului
-
Trebuie sa vad ca si eu am un PFA apicol de pe cand am accesat o masura, am tot vrut sa-l inchid dar nu am avut timp...
-
Si la SRL-uri a venit. august-decembrie 2014 si ian-dec 2015
Eu o sa platesc cand o venii factura, nu platesc pe baza unei instiitari.
La SRL este 15 ron/luna
-
Nu este obligatorie plata. Se depune o cerere la Electrica cum ca nu ați beneficiat de serviciu pt perioada facturată și gata.
Am patit-o și eu mai demult cu un pfa. Nu mai știu exact pașii care trebuie urmați, dar ideea este ca nu sunteți obligați să plătiți taxa tv.
-
De 10 ani imi tot trimit amenintari dar nu au baza legala, amenintarile vin mereu in perioada sarbatorilor sa mai faca si ei un ban.
Nu va speriati. Nu o platiti. Ignorati-o.
-
Mi-au trimis la un SRL fara activitate, ei incearca :)