-
Blog impotriva unui abuz
Salutare,
Vreau sa fac un blog in care sa povestesc despre abuzurile unei institutii de-ale statului si ale unei personae X. Este o problema ce ma priveste in mod direct. Vreau sa fac acest blog in speranta ca cineva se va sesiza pana la urma si va lua masurile legale. Pana acum, desi s-au facut numeroase plangeri, nimeni nu a facut nimic. Orice sfat si orice idee sunt binevenite. Mai multe detalii va pot da in privat. Mentionez ca nu am nici un fel de intentie sa fac bani din asa ceva.
Multumesc!
-
Posteaza aici despre ce fel de abuz este vorba.
-
am trimis PM. Nu as vrea sa fac public deocamdata. Multumesc de intelegere!
-
Rog un admin sa mute acest topic in Bar, lobby.... cred ca este mai potrivit pentru aceasta discutie. Imi cer scuze, dar acum mi-am dat seama ca nu am postat unde trebuia.
-
Vreau sa fac un blog despre o probelma pe care nu vreau s-o fac publica e straniu.
Nu stiu care e exact problema dar scopul blogului banuiesc ca se vrea a fi mediatizarea problemei. Vrei sa mediatizezi ceva dar nu vrei sa-l faci public?
-
Poti sa spui despre ce fel de problema este vorba. Nu e nevoie sa intri in detalii sau sa dai nume.
-
Poti sustine afirmatiile cu dovezi?
Spune macar despre ce institutie e vorba...
Noi te ajutam, dar cum?
-
Am primit PM de la OP si cazul de care vorbeste este intr-adevar ciudat si cu siguranta ilegal cu toate ca cel care a facut abuzul a obtinut prin "bunavointa" autoritatii locale autorizatie de constructie. Ca si sfat - vezi ce culoare politica are primarul dupa ce afli posteaza cazul pe paginile de facebook ale sefilor de partide chiar si la opozitie. De asemenea ii poti trimite un mesaj privat pe facebook lui Urban Iulian.
Mentionez ca OP a depus plangeri peste tot insa cel cu abuzu se bucura de influenta locala. Prefectura ar trebui sa verifice avizul de legalitate pentru autorizatia de constructie insa la nivel local se fac multe manarii.
Succes!
-
Cred ca iti va fi de folos articolul asta pe care l-am scris aici: Libertatea de exprimare în online :)
Ca si sfat general, ai grija sa prezinti fapte acolo, nu indemnuri sau opinii. Si ar fi ideal sa poti proba orice scrii.
-
Recomand sa ti faci un blog pe wordpess.com , de preferat anonim si acolo iti poti expune problema :) Din cate tin minte Wordpress a castigat un proces cu Colon Help pentru ca nu au vrut sa dezvaluie indentitatea unui blogger care scrisese "negativ" despre colon help !