-
cipriano200 - TEPAR
Aveti grija daca faceti tranzactii cu acest individ cipriano200.
I-am vandut un advertorial acum 15 zile, mi-a facut plata (12$) si acum a facut disputa prin care isi cere banii inapoi pe motiv ca a fost penalizat de google din cauza link-ului meu.
El si-a inscris site-ul in directoare, are link-uri de pe blog-uri si acum s-a trezit ca din cauza mea.
Se poate verifica aici Open Site Explorer ca are mai multe backlink-uri (+ multe altele care se pot verifica cu mai multe tool-uri).
Ce parere aveti?
-
Ai incercat sa vorbesti cu el, sa-i explici ca nu e de la linkul tau?
Tipul poate habar nu are de seo si simpla coincidenta ca a primit mesajul dupa ce a cumparat linkul de la tine, l-a facut sa traga concluzia asta.
-
Tipul ofera servicii web. Ar trebui sa aiba habar...
Advertorialul a fost pentru site-ul sau de webdesign...
-
-
Pai cum n-am nicio pierdere? Poate am stat 1 ora sa-i scriu articolul ;)
-
Am apucat să modific până să răspunzi așa că revin.
Nu e un caz tipic de țeapă, intră la categoria retur. Pierderea asta este (1 oră de muncă - timpul cât ai scris articolul), dar și în cazul returului există pierderi. Nu poți câștiga mereu, clientul poate fi nemulțumit uneori.
-
Mi se pare exagerat sa il definesti tepar. Ti a platit banii, e dreptul lui sa nu fie de acord cu serviciile, lamuriti va.
-
Pai Cristian, cum ar fi sa primesti si tu dispute in paypal de la clienti vechi care au fost multumiti initial de advertoriale?
Ti s-ar parea ok?
-
Uitati aici mi-a facuto si mie omul chiar este un adevarat tepar aveti grija mare !
-
Mda... sa vedem cine mai sare sa zica ca nu e tepar...
PS: I-am trimis tipului (teparului) 10$ inapoi :)