Mai mai sa ma pierd cu firea cand am vazut ...
In ultima vreme am cumparat aprox. 100 domenii mai ales pe com.
Am scris cateva mailuri la siteuri specializate in vanzarea domenilor si am atasat si lista de domenii insa fara a pune pretul (la un site f. cunoscut am pus si preturile de start auction dar cred ca renunt desi m-au acceptat cu greu).
Alt site de specialitate este buydomains.com - se pare ca se patrunde destul de greu si la ei ca sa iti listeze domenile.Acuma nu stiu daca eu le-am nimerit de incercat am mai incercat cu alte domenii ex:welcome-to-new-york.com sau welcomeintokyo.com nu sunt listate la ei.
Ce m-a surprins faptul este ca nu m-au contact inapoi sa imi ofere un raspuns pozitiv sau negativ.
Cautand asa fara noima pe la ei prin site dau de cateva domenii ale mele printre care: gpsmap.biz (listat la 15000$ - ?!?!?) , welcometofiji.com (800$) , bigdownload.net 4100$ , bigupload.co.uk 5000$ , si lista ar putea continua.
Acuma sa nu intelegi ca ma plāng (listare gratuita si preturi bune) m-au acceptat eu am institat de nenumarate ori la buydomains.com insa cine a stabilit preturile pentru fiecare domeniu in parte (din portofoliu meu) listat la ei?!