Inca nu am inceput sa le fac in word pentru ca nu stiu daca va merge ca microsoft word sa faca ceea ce vreau eu ! nu vreau sa va chinui pentru nimic, am doar nevoie de cateva idei, daca se poate daca nu va trebui sa caut altceva
va multumesc
Versiune printabilă
Nu, nu folosesc pentru mandate, ca daca era asa iti trimiteam deja.. Folosesc pentru plicuri...
Ideea e ca daca iti trimit asa, nu stiu daca o sa intelegi... Daca ma apuc sa iti explic, iar nu stiu daca intelegi...
Cel mai bine e sa faci mandatul sau ce document vrei tu sa printezi, in word, iar eu ti-l modific ca sa faca ce vrei tu sa faca... si ti-l trimit inapoi... Mergi pe mana mea si fa wordu' ala, ca nu o sa iti para rau...
hai ciao, vb maine, astept wordul... ;)
nu stiu ce va chinuiti atata. A aparut de nu stiu cand "Postal Tip" specializat pe prostii din astea cu editare tiparire mandate postale si buletine de expeditie, si mai e si ieftin. Va chinuti degeaba. Si daca va straduiti probabil o sa gasiti pe net si alte programe asemanatoare.
Nu cred ca sunt scumpe. Pentru 30-40 ron cu toate incluse, nu cred ca tre sa va bateti atata capul cu ele.
Last Post: 23rd November 2006, 00:10
De apreciat efortul tau... de a mai reinvia un topic.