Dau domeniu .ro spre administrare. Ofer acces pe site-urile acestuia de poze, sport, forum, tech, si urmeaza muzica si filme.
Cine este interesat sa lase reply cu adresa de contact.
Versiune printabilă
Dau domeniu .ro spre administrare. Ofer acces pe site-urile acestuia de poze, sport, forum, tech, si urmeaza muzica si filme.
Cine este interesat sa lase reply cu adresa de contact.
Ce înseamnã ”domeniu spre administrare” și care este acel domeniu ?
Si ce oferi au ce ceri pentru asta? Le oferi, dar cum? Gratuit, contra plata pentru administrare.. sau cum? Mai multe detalii.
@N.Paul, Mai exact caut persoane, care sa se ocupe de acel domeniu / site-uri .
@Victoras, Gratis ! Nu trebuie platit nimic pentru el. Hostul este hostway / viata .
Vreau mai multe detalii.
Adica sa adaugam continut? sa facem link building, sa-l optimizam, sa-l crestem in serp, gratis, ne oferi tu chestia asta?
Pe de alta parte:
Umeaza si muzica si filme ? uite chesta asta e interesanta:
-se pune continut cu drept de autor
-se pune muzica spre descarcare cu drept de autor si toate veniturile le ia cel care administreaza siteul ?
Ponoasele le trage cel care care a inregistrat siteul, nu ?
Nice, banuiesc ca daca are succes site-ul te ocupi tu de el? :)
Pai da :)). Nu stiu de ce, dar am impresia ca site-ul e unul nou, pentru ca:
Ma rog, nu vreau sa-ti stric "afacerea", dar nu prea e ok ce faci tu. Cand va avea succes, vorba lu` Lens, nu cred ca-l vei lasa celui ce i l-ai dat catre administrare. Sau daca i-l lasi, ii lasi o particica... pana alege el sa se retraga, veniturile site-ului fiind mari, dar partea lui, mica.Citat:
urmeaza muzica si filme.
Asa ganditi voi. Este ceva normal deoarece nu am o reputatie pe acest forum, nu ma cunoasteti. Nu va pot demonstra ca nu este teapa, nu am cum.. Decat daca acceptati sa va ocupati, si veti vedea starea pe parcus.
Nu este nou. Este inregistrat din 2007.
Corect, la fel ai gandi si tu :). Eu unul nu as incerca si sa astept "parcursul".Citat:
Asa ganditi voi. Este ceva normal deoarece nu am o reputatie pe acest forum, nu ma cunoasteti. Nu va pot demonstra ca nu este teapa, nu am cum.. Decat daca acceptati sa va ocupati, si veti vedea starea pe parcus.
Prin "nou", nu ma refeream neparat la vechime. Este up de cand l-ai inregistrat?
@Bogdan Calin, A fost on timp de 2-3 ani. (2007-2010)
@alias74 , Nu ai muncii pentru site-ul meu, ci pentru al tau. Nu ma bag peste tine, faci ce vrei iar veniturile sunt ale tale.
Cum? Domeniul este al tau, toata munca de dezvoltare se face pe "domeniu", site-ul este o solutie, care se poate schimba oricand, contentul este indexat (apartine) domeniului Nu site-ului.
In concluzie, orice dezvoltare aduce beneficii pe termen lung, proprietarului "domeniului" si nu al site-ului. Site-ul valoreaza 0 fara domeniu. Degeaba muti site-ul pe alt domeniu, valoarea o pastreaza domeniul.
Cate site-uri se vand fara domenii?
Alias74 poate munci o viata la un site, fara domeniu:)
Mie, subiectul asta imi pare un subiect ce tine de marketplace..
N-a functionat niciodata o astfel de colaborare in niciunul din cazurile pe care le-am intalnit din 2000 incoace, n-o sa functioneze nici in cazul tau. Mai bine cauti alta solutie, altfel o sa se termine urat pentru toti cei implicati.
Este cineva interesant ?
Cred ca se poate inchide avand in vedere ca OP are un domeniu pe viata si hosting pe viata [ceva rar in zilele noastre] si cauta pe cineva care sa-i dezvolte site-ul ... ca vezi doamne cine se pricepe cat de cat nu isi poate face singur.
Morala - Aveti toata viata inainte sa va ocupati de el, pentru el!
Cateodata ma intreb ce au unii oameni in cap, desigur retoric, nu are legatura cu OP
O sa enumar cateva idei. Alegi tu una la intamplare, ca motiv, pentru care oamenii nu sunt interesati:
- Nu ai un plan bine definit
- Nu pui la dispozitie un contract sau solutie pentru ca aceasta intelegere sa aiba un cadru legal
- Majoritatea membrilor din aceasta comunitate sunt implicati in proiecte personale de anvergura
- Anuntul este vag si denota amatorism
- Nu ai cifre sau statistici
- Nu ai reputatie (asa cum ai spus si tu)
Ca sa ai succes intr-un astfel de mediu trebuie sa-ti vinzi frumos ideea, sa o impachetezi si sa o prezinti ca la un examen - asta presupune sa te documentezi si sa ai background in nisa respectiva
Te rog sa privesti acest post ca un feedback constructiv
Mult succes!
hosting pe viata? Unde am spus eu asta? Dece sa se inchida ? Am cerut eu asta?
http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...tml#post258584
Asa cum tu ai dreptu' sa postezi aberatii am si eu dreptul sa cer sa se inchida ... Probleme in paradis?
Aici nu gasesti prescolari carora sa le spui ca bomboana ta nu se termina niciodata si ca le-o cedezi pentru pachetel ...
Asa cum bine a spus si Zimbru argumenteaza ce oferi nu ca ai un domeniu si hosting, ce oferi concret ....
- ai script de sta mata in coada [sau tema moka]
- cunosti anumite tehnici de seo care o data implementate va face site-ul sa bubuie
- oferi training pentru cel care se ocupa de site [in cazul in care gasesti pe cineva care nu stie nimic si cu ocazia asta invata si el ceva de la cineva priceput]
CE OFERI IN AFARA DE HOSTING SI DOMENIU?
Ce inseamna OP?
Ce inseamna OP? ....da, scuze
Zet, omul s-a referit la pisica, matza. E o expresie romaneasca destul de consacrata. Daca s-ar fi referit la mama ta, ar fi scris "ma-ta" (de la "mama ta"), ca sa intelegi mai bine.
Cere-ti scuze.
@ZeT, ban 3 luni. Am considerat ca te-ai inselat cu privire la ce ti-a scris antevorbitorul tau si ai reactionat exagerat, asta e si motivul pentru care ai primit doar ban temporar. Daca vei continua asa, data viitoare vei fi exclus definitiv.
Topic inchis.