NSA Prism program taps in to user data of Apple, Google and others | World news | The Guardian
Versiune printabilă
Tare amuzanta aceasta stire. Daca asta a captat atata atentie, sa vedeti senzatie cand se va declasifica proiectul "Apa Calda" sau "Roata" :))
Stop reporting your online activities to the American government Opt out of PRISM, the NSA’s global data surveillance program - PRISM BREAK
pai cum e oficial daca e dosar secret?
si cum e dosar secret daca il stie toata lumea?
si care e sursa? gandul.info nu abereaza de ieri de azi si stirea a fost oricum scoasa de pe portalul lor
pare e o alta teorie conspirativa in lipsa unor surse credibile
On topic: pare logica explicatia lui Cipiot
Off topic: Legat de semnatura ta, Cipiot, cred ca avem nevoie de mai multe biserici.
You got my vote, sir :]
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...KRL5z_460s.jpg
Am zis mai sus :) Content pt plasat reclama la magazine specializate le supravietuire... Ce naiba, doar sunteti oameni de seo. Doar nu vroiati articole despre flori :) Articole bine scrise, de impact... Cu siguranta unii isi vor cumpara radio cu 3 surse de alimentare (prefer priza cu manivela, pacat ca e doar la 110 v).
Mai castiga indirect si institutiile amintite in sensul ca e convenabil sa se creada ca vad tot, stiu tot, descurajand in felul asta potentiale idei.
Marea mea dilema e: unde naiba mi-am pus a doua pereche de chei de la masina? Deja e a doua saptamana de cand le caut... Eu nu stiu, google nu stie, cei amintiti mai sus nu stiu... Macar Baba Omida? :)
Scandalul PRISM ia ia deja aspectele unei teorii conspirative, oricum, e clar ca serviciile secrete pot avea acces in orice moment la informatiile noastre fara prea multa bataie de cap.
Mozilla contraataca PRISM prin strangerea de semnaturi care vor insoti o scrisoare care va fi inaintata catre Congres. Puteti semna si voi: optin. stopwatching. us
Daca folositi windows, NSA avea oricum access la tot ce e pe computerul vostru, de la Windows 95 incoace.
How NSA access was built into Windows | Telepolis