Stie cineva unde gasesc un scrip/clona pentru site-ul usatoday.com ?
Cred ca exista pentru ca este folosit de portalturism.com si de aksam.com.tr, dar nu am reusit sa-l identific.
Multumesc
Versiune printabilă
Stie cineva unde gasesc un scrip/clona pentru site-ul usatoday.com ?
Cred ca exista pentru ca este folosit de portalturism.com si de aksam.com.tr, dar nu am reusit sa-l identific.
Multumesc
Nimeni?
Hai ca sigur e cel putin un coleg care foloseste scriptul.
Eu m-am uitat ceva timp, dar nu am reusit sa imi dau seama. Personal nu cred ca e un CMS sau ceva, din ce am vazut e doar cod javascript cam peste tot + css3/html5 (nu ma pricep f bine, asa ca aici presupun).
Btw, cum ai gasit cele 3 site-uri ? (cum ai gasit altele dupa ce l-ai gasit pe primul?)
E cms, altfel nu poti tine un "portal" pe el. Acum serios, tu ai impresia ca adaugi content pe Vacanta ta e aici - PortalTurism.com manual, pagina cu pagina in html?
Cei cu clona de la portalturism au sigur o solutie cms, pentru ca este in si tradus prost engleza:) "sari sus" :) .... si multe "adugari" care nu se pupa cu thema (design), vezi form: Cursa avion Bucuresti - Londra - PortalTurism.com
Ma intereseaza si pe mine clona (fara logo:))) ), contra cost, daca cineva ofera un pont de unde se poate cumpara.
Le gasesti cautand "parti" din cod. Doar ca nu am gasit sursa originala, banuiesc ca se ascunde:)
Se pare ca este designed by : Fi (Fantasy Interactive) - The Award Winning Global Digital Agency
Daca ma uit la portofoliu gasesc doar noname ca : EA, Sony, Microsoft, Google :] http://www.f-i.com/work/portals-and-microsites
Buna ziua, aveti o clona la USA TODAY: Latest World and US News - USATODAY.com, si ma intereseaza si pe mine cat costa!
Buna ziua FI, detin domeniul portalturism.com si as vrea si eu site-ul de pe USA TODAY: Latest World and US News - USATODAY.com sa fac un portal de turism.
Happy?
I-am contactat! Mai trebuie sa mai dau mail la usatoday?
off: sunt si romani care doar se inspira de la altii: beta.digi24.ro .