-
Alegere smartphone
Ok, situatia sta in felul urmator. Vreau sa-mi iau in perioada urmatoare(in urmatoarele 31 zile) un smartphone. Pana acum in mare m-am uitat pe modelele: S3, Note 2, HTC One X, chiar si iPhone(desi e mai mic ecranul). M-am gandit si la noul S4, dar tinand cont ca va fi cam la 3,000 RON pretul la inceput, nu stiu daca isi merita banii.
Nu am fost pasionat de telefoane si e primul smartphone pe care-l iau, deci ma intereseaza ceva bun, de calitate. Cine are experienta si poate face o comparatie / recomandare, este binevenit sa o faca. :)
Multumesc.
-
trebuie sa avem o idee despre buget. in al doilea rand as avea in vedere 4g.
-
Pretul nu conteaza, vreau cel mai bun smartphone ca raport pret / calitate.
-
Nici eu nu sunt pasionat mi-am luat din necesitate.
Deoarece am vrut sa il folosesc pentru internet am ales S2.
Motive:
1. Mi s-a parut raport calitate / pret super ok, mai ales ca au scazut preturile. de cand au aparut S3, S4.
2. Ecranul mai mare si pot tasta mult mai bine decat pe iPhone mai ales cand este pe orizontal. Nu am foarte mare dexteritate, dar pe S2 a fost ok.
Nu stiu ce avantaje are S3, pana acum sunt multumit de S2 atat ca functionalitate cat si viteza de navigare.
Pentru S2 cel mai mic pret l-am gasit la Altex:).
-
Eu am un Note1 dupa ce am avut vreo 9 luni un S1.
E mare (nu prea poti lucra cu o mana, dar de aia avem doua :) ) dar imi place la nebunie, se vede super bine (ecran Super Amoled), vezi paginile de net aproape ca pe desktop.
Mihai_Is zicea ca scrie bine pe S2, pe Note e o placere.
Acum Note2 e si mai rapid.
Nu am avut alte modele in afara de astea doua dar cand am vazut prima data Note-ul la un coleg m-a fascinat imediat si n m-am lasat pana nu mi-am luat (cam o saptamana).
-
In opinia mea, daca tot nu conteza bugetul, primele doua enumerate de tine sunt ok: S3, Note 2. Nu neaparat in aceasta ordine.
-
As merge pe un Nokia Lumia 920. youtube . com/watch?v=uzO4g0qfEjc
-
Cristi, eu n-am avut android, dar am incercat telefoanele prietenilor. Nu as da iPhone pe un telefon cu android si nici iPad-ul pe o tableta cu andoid.
Din partea mea, votul merge catre iPhone, mai ales daca nu ai fost pasionat de telefoane. O sa-ti placa mult.
-
Cel mai bun raport calitate pret: Sony Xperia ZL - Full phone specifications
E superb, din toate punctele de vedere.
-
Ca si fanboy si hard user Apple tot spre iPhone5 te-as indruma, avantajul IOS-ului este clar superior marimii S3-ului :)