-
Site agentie taxi
Lucrez la un site, mai exact siteul unei agentii de taxi. Vreau sa-i adaug cat mai multe functii, sa fie cat mai complex.. Asa ca apelez la imaignatia voastra.
Ce functii ati sa aiva un astfel de site ?
Momentan se pot da comenzi online pe site si ma gandesc sa adaug o harta HTML cu coordonate unde sunt statiile de taxiuri.. eventual un calcul in functie de nr de KM..
Astept idei!
-
1. Design simplu si responsive cu buton call to action <a href=tel> bine pozitionat
2. Calcul cost traseu, ceva de genul asta Tarif taxi - Calculeaza costul traseului cu taxiul in Bucuresti
Cel mai utila totusi ar fi o aplicatie pentru smartphone, ceva de genul asta https://play.google.com/store/apps/d...=search_result pentru ca e greu de crezut ca cineva aflat prin oras care are nevoie de un taxi va intra pe un website ci mai degraba va apela un nr. de telefon sau o aplicatie smartphone.
Parerea mea.
-
Dupa cum zice si colegu', mai bine fa site-ul ca pretext pt. o aplicatie *taNpit*phone :), acolo e viitorul.
-
Am realizat cam 60% din website, si am nevoie de ceva idei si sfaturi constructive.. Cine are 5 minute libere si poate sa-mi vina in ajutor cu ceva idei.
Astept PM si ii voi oferi linkul.
Multumesc.