Preferi asa din conceptii proprii sau te-au ademenit duduile imbracate mai sumar? Ca tot vorbim de aspectul asta :)
Versiune printabilă
Preferi asa din conceptii proprii sau te-au ademenit duduile imbracate mai sumar? Ca tot vorbim de aspectul asta :)
Deci tu imi spui mie ca daca vreodata o sa vrei sa iti iei un iPad 4, 64GB cu Wifi si 4G vei da 4.079 RON la emag in loc de 3249 RON la koyos,ro ca sa ti-o cumperi ( aka 830 RON in plus aka salariu pe o luna la multi oameni din Romania ).
Hai sa fim seriosi ... ma indoiesc.
da si fac o treaba excelenta. sigur ca da.
am trimis laptop nou cumparat de la ei, la care intr-o luna s-a dus placa de baza. l-au reparat in 2 sapt si cand a ajuns la mine am vazut ca mi-au bulit tastele de la touchpad + carcasa in locul ala bombata.
nu mai zic de experienta pe afiliere cu profitshare.
prin urmare am si uitat ca exista emag atat ca si client cat si ca afiliat.
Clar ca din experienta, nici nu observasem poza cu tipa sincer sa fiu :) M-am uitat rapid sa vad daca iphone 5 nu are vreo -20% reducere.
StarNET, exemplul tau nu este relevant, sau cel putin nu ar trebui generalizat. Orice magazin poate avea la un moment dat in oferta atat produse cu cel mai mic pret din piata cat si produse cu cel mai mare pret din piata. O concluzie corecta s-ar putea trage abia dupa ce analizezi macar 50% din produsele din oferta acelui magazin. Altfel nu te poate lua nimeni in serios.
Acum o luna semnalam un exemplu asemanator la Altex, unde un produs ce la emag era 3100 ron, la Altex acelasi produs era 3800 ron, in timp ce la restul magazinelor pretul acelui produs era in jurul sumei de 3300-3500 ron. Ce concluzie ar fi trebuit sa trag? Ca Altex are cele mai mari preturi din tara si emag cele mai mici? Nu, singura concluzie corecta era ca acel produs e mai scump la Altex si mai ieftin la eMag.
Koyos are la foarte multe produse preturi cu 1-2 lei mai mici fata de altii, dar la ei se plateste in plus transportul care e 18 ron. La emag de exemplu, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 90 ron. Transportul este gratuit si la Altex.
Nu uitati ca nu doar preturile influenteaza decizia de cumparare. Conteaza foarte mult cum esti tratat, cat de promt se fac livrarile, calitatea service-ului si nu uitati ca la emag ai posibilitatea sa returnezi orice produs in 30 zile. Toate acestea dau incredere.
Rares, tot ce ai zis e absolut corect.
Si cand am afirmat ca emag-u a luat-o pe aratura cu preturile nu ma refeream doar la un produs ci la zeci daca nu sute de produse din sfera IT. Nu zic, au produse care sunt mai ieftine ca in alte parti, dar au produse unde sunt mult mult mult peste ...
Singurul avantaj real care il ai daca cumperi de la emag e ca in cazul in care ceva nu e in regula cu produsul nu isi permit sa te ignore deoarece sunt magazin mare si trebuie sa isi pastreze imaginea intacta.
Daca vrei iti mai dau alte zeci de exemple de preturi umflate de la cateva zeci de lei la cateva sute bune, iar cateodata diferenta de pret la mine nu se justifica. Apropo, ca ziceam de it-shirt, monitoru care il am acuma l-am luat de la ei, la emag era cu 200 si ceva de ron mai mult. Am dat comanda prin yahoo messenger la it-shirt ( nici macar nu am stat sa imi fac cont ), a doua zi a venit, absolut totu in regula. Nu vad de ce as plati mai mult pentru acelasi produs/serviciu.
Apropo de promotii, imi explica si mie cineva ce e cu promotiile de la F64? Ma uitam ieri de curiozitate si preturile erau CIUDAT de ieftine!
Unde e smecheria? Sunt preturi mai mici si ca la BF.
Nu vreau sa-mi comand nimic, nu fac shoping in romania, asa ca nu ma intereseaza care magazin e mai tare, dar ma intereseaza care e smecheria de la f64, daca cineva s-a prins!
Eu m-am prins la timp si am cateva comisioane frumoase in asteptare :D
ON: Sunt reduceri de craciun, posibil sa fie asociate si cu lichidari de stoc.
Asta inteleg si eu, dar tipul de reducere nu-l inteleg. Erau camere sub pretul lui Amazon, sau cu 5-20 mil mai ieftine ca alte magazine "celebre" de la noi.
Ma interseaza "smecheria", nu faptul ca sunt reduceri.
Nu e cursul valutar, scaderea e prea mica. Lichidare de stoc, nu e, pt ca sunt modele destul de noi, iar cele vechi sunt modele bune care isi pastreaza pretul.
Nu e discount de brand, pt ca ala se aplica la obiective (pachet), iar ei au si (doar) la aparate.
Nu sunt refurbished, pt ca specificau.
E lot facut pe vapor?
Import piese, si asamblate aici?
Au bagat la "misto", doar pt brand? Au vandut cateva bucati si atat! Multe au disparut fata de ieri (cele mai bune oferte, au disparut).
Nu comanda nimeni in perioada asta? A trecut BF, a trecut perioada de cadouri?
Nu e reducere cu "cupon", unde merge prosteala de "reducere".
Deci?
Tom, BF e mai putin cunoscut in Romania decat Craciunul. Azi am vizitat toate hypermarketurile importante de la mine din oras si absolut toate aveau parcarile atat de pline, incat trebuiau sa parcheze oamenii si printre blocurile din apropiere.
In plus am un stand promotional in Real din care am observat o adevarata inundatie de cumparaturi. O fi din cauza sfarsitului lumii, o fi din cauza ca ii dau banii afara din casa pe Romani, nu stiu.. un singur lucru e cert - Craciunul bate BF cam de aici pana dincolo de stele :)
LE: Unele preturi, sigur sunt lichidari de stoc..