Vedeti si voi de cine e powered site-ul :)). Nu fac nici o aluzie, dar e funny :))
Versiune printabilă
Vedeti si voi de cine e powered site-ul :)). Nu fac nici o aluzie, dar e funny :))
Nu am înțeles treaba cu MafiaNet... Explică-ne și nouă. :D
Care-i coincidenta? Explica gluma, unii dintre noi nu s-au prins, inclusiv eu
Asta intra la categorie glumelor in care numai cel care le spune rade? :D
Nu stiu daca m-am prins...
Adica daca imi fac cont acolo, proprietarul imi va vedea parola cu care mi-am facut cont. Right?
Care sunt sansele ca eu sa am aceeasi parola ca si cea de paypal, gmail, seopedia?
Faza cu MafiaNet e funny. De ce ei ti-ar propune bani si s-ar semna MafiaNet ? :) In titlul topicului am scris "coincidenta" sau poate nu. E ca si cum as avea un site care se numeste sau e powered by "teapa.ro" ,iar acest site sa propuna lumii sa-si "investeasca" banii (sau orice alt ceva) prin intermediul lui... La prima vedere cata incredere ai avea in un astfel de site ?
MafiaNet e o retea de site-uri. Din ce imi amintesc eu apartine unui tanar din Romania. Daca ar fi trecut "Powered by BRAND" ai fi avut mai multa incredere? Pt. ca e foarte usor sa faci asta.
Il cunosc pe acest baiat. E unul foarte serios. Am avut foarte multe colaborari cu el.
Nu cred ca ar fi in stare sa dea vreo teapa :)
Si eu il stiu, am luat un site de la el acum vreun an. Era super ok si daca nu ma insel era mult mai tanar decat va imaginati. Tinerii au tendinta sa-si ia nume mai iesite din comun :)