-
Am incercat o gramada de combinatii posibile dar ma trimite inapoi, la pagina de introducere a datelor de facturare.
Cum ai introdus datele in campurile de mai joi ?
Ce ai completat la "name on card" ?
2. Enter Your Billing Information use account information
First Name:*
Last Name:*
Required for Value-Added Tax
Value-Added Tax (VAT):
Personal Business
VAT
Choose your VAT exempt region*
Enter Value-Added Tax ID: (Optional)
3. Enter Your Credit Card Information
Name On Card:*
-
Asta nu tine de card, dupa ce vad eu, la nici un procesator de plati nu am vauzt sa ceara cod TVA, asta e de pe pagina shopului cred. Eu nu am avut nici o problema pana acum cu Visa Business de la BT, si fac multe tranzactii online, de vreo 4 ani cu el.
Name On Card:* treci numele ce apare pe card, din ce am vazut eu nu prea se verifica, dar e bine sa il treci asa cum apare pe card de exemplu Mihi ion
-
Offtopic
[QUOTE=Cristian Mezei;23176... ci pt ca am testat Internet Baking-ul si mi se pare cel mai bine facut.
[/QUOTE]
Da-mi te rog un beep cand il poti accesa si sub firefox. Nu stiu ce draci i-am facut de l-am blocat si nu am rabdare sa reiau in IE.
Ontopic:
Platit azi online cu card Visa de la BT, in Romania. Nimic anormal.
-
Cardul este pe firma.
Pe el este scris si numele detinatorului dar si numele firmei.
De exemplu Adwords-ul vrea doar numele detinatorului.
Mi se pare normal sa ceara contul TVA. La suma facturata in SUA, in Romania mai trebuie sa adaugi si TVA-ul.
-
Si cardul meu este tot pe firma,asta inseamna card Business
Detalii despre TVA nu se completeaza in pagina web a procesatorului, nu tine de plata efectiva, deci eroare e foarte posibil sa nu tine de procesarea cardului ci de procesarea vanzari de catre a vanzatorului