O fi acelasi care a inregistrat Kaufland.co si alte asemenea atunci cand a aparut pentru prima data extensia .co?:D
Versiune printabilă
Un client de-al meu a cumparat cateva sute de domenii .re pe care acum le are pe bursadedomenii, pana acum i-am adus fani facebook si i-am promovat putin un site dar acum vrea sa ii vand si domeniile. Credeti ca se vor cumpara? mi-am facut deja o idee in mare pe unde as putea sa caut cumparatori insa orice sfat e bine venit.
Deasemenea el a cumparat si facebook.nom.co (detalii AICI)
Oare baiatul chiar crede ce zice acolo? de .re chiar n-am auzit si cred ca nu valoreaza nici pretul de inregistrare in momentul actual.Citat:
Va oferim un site cu o valoare SEO deosebita care va va ajuta sa fiti in TOP cu afacerea dorita.
Ultimii algoritmi Google nu iau in calcul carcaterul (punctul din numele site-ului) si atunci va indexeaza DIRECT IN TOP !
Ne-am ocupat de INREGISTRARE DOMENIU si gasirea de NUME SITE pentru dumneavoastra !
@ Cristi G - Asta incerc si eu sa aflu, nu prea am incredere in aceste domenii uite acesta este un site de-al sau sitepromova.re, este indexat in google.
Domeniile astea cu extensii de acest gen sunt bune pentru domain hacks, insa din ce am vazut eu in acea lista, acele domenii nu sunt tocmai bine gandite.
sternocleidomastoidi.an aproape ca nu are nicio valoare pe langa un domain hack bine gandit precum goo.gl, tcrn.ch (techcrunch). acesta (stiri-24o.re) de exemplu, e atat de greu de retinut, de pronuntat si de tastat incat pana si un domeniu gen wqoxy.com este mai bun decat el.
Cred ca s-a grabit sa le inregistreze si nu a mai luat in calcul aceste detalii.
PS: Un exemplu de domeniu bun in acest sens este: BE.RE ;)
Multumesc haos. Totusi sunt cateva domenii in acea lista care chiar sunt usor de retinut.