in caz ca vreti sa cumparati ceva Cel mai mic pret din Romania | ALTEX
Versiune printabilă
in caz ca vreti sa cumparati ceva Cel mai mic pret din Romania | ALTEX
Am vrut sa cumpar eu ceva de la ei ieri si tocmai crescusera preturile asa ca am cumparat din alta parte, acum sunt la nivelul preturilor normala (eu m-am uitat la un figider, care acum cu reducere este tot mai scump cu 100 lei decat am dat eu pe el si la un aparat foto la care au scos din colet incarcatorul, acumulatorii, geanta si cardul cadou)
Iar un aspirator pe care eu l-am cumparat luni de la Altex cu 609 lei acum este la oferta la pretul de 782 Lei, concluzia la ALTEX reducerile sunt o mare teapa
Nu stiu ce sa zic cu cei de la altex au niste preturi foarte umflate, am vrut sa comand de la ei un iPhone 4s - 16 GB, cat credeti ca era pretul 3800 RON ! M-am interesat si in alte parti si ce sa vedeti, mediagalaxy 3000 RON, emag.ro 3000 RON acelasi telefon, aceleasi specificatii.
Pai voi nu stiti cum se fac promotiile in Romania?
Faza 1 : Pregatirea campaniei de reduceri, majorarea preturilor cu 20%.
Faza 2 : Anuntarea campaniei de reduceri
Faza 3 : Reduceri 10% la toate produsele
Faza 4 : Readucerea preturilor initiale pe rafturi
Voila, reduceri made in roumanie.
observ ca e chiar 2999 iPhone 4S APPLE, 16GB, 3.5", 8Mp, Bluetooth, negru | ALTEX Sigur nu te-ai uitat la 64gb
Eu am făcut CEVA comisioane ieri pe Altex deci să mai fie. Asta cu prețuri umflate nu o cred și știu că m-am ocupat de reduceri vreo 2 ani. Aia mici poate o mai fac dar ăștia mari nu cred
Iti arat factura de la aspiratorul cumparat cu 609 lei, ieri era 782 cand era promotia, astazi ca promotia a disparut abserv ca este din nou 609 lei
Pacat ca cache din google nu arata ce a fost ieri ci doar data de 12 aprilie, era bine daca faceam un printscreen.
Dar nu contează un produs atât de mult la o campanie de reduceri generală. Și eu am cumpărat un tel de la emag și dupa 1 saptamana s-a scumpit cu 200 lei. Prețurile se schimbă și nu e de azi de ieri asta. Dacă știi mai multe produse care și-au crescut prețul atunci poate, dar 1 singur nu face diferența
Eu nu am stat sa notez preturile la toate produsele si nu cred ca este un caz singular
Sa fim seriosi nu este primul caz de acest gen: "Black Friday" - cum se fac reduceri în România
Chiar si eu am urmarit o camera foto in perioada in care se anuntau reduceri si pretul a fost exact acelasi cu mera cu 2 saptamani inainte, dar cu mentiunea 20% reducere.
La noi inca nu au toate magazile reduceri reala.
Noroc ca au mai venit firme din afara, aici ma refer la imbracaminte, care stiu ce inseamna final de sezon si le reduc.
Tin minte ca iarna trecuta, ma uitam la Zara la paltoane, erau preturi in jur de 800 RON si ziceam ca nu o sa dau niciodata banii astia. Cand a venit perioada reducerilor, acelasi palton pe care l-am vazut, acuma era 250 RON. Daca nu as fi vazut cu ochii mei pretul de pana atunci ziceam ca e "vrajeala".
Insa sunt si multe alte magazine, din alte domenii, mici si mari care inca practica marim pretul cu 100-200 ron si facem reducere 50%. La fel, observat prin diverse magazine..
Pot sa confirm din interior, ca fost angajat in retail, ca se fac lucrurile si asa si nu trebuie sa punem botul la toate ”promotiile”. Mai ales de sarbatori cand se stie ca lumea are apetit pt cumparaturi se pregatesc ”promotiile” din timp, urcand preturile in lunile precedente ca sa fie de unde lasa...
Cand te intereseaza un produs il compari de pe mai multe siteuri si eventual daca ai rabdare e bine sa il urmaresti o vreme, sa vezi cum evolueaza pretul.
De exemplu pe mine ma tenteaza un tv led, am vazut la altex reduceri destul de ok de pasti dar prefer sa mai astept pana in vara, e o perioada cand vanzarile retail sunt la minim si poate magazinele o sa tenteze lumea cu reduceri mai consistente.
La reducerile de Craciun au fost ceva promotii pe la TV-uri LED. Emag-ul avea reducere 10% si pretul 2300 ron la un LG. In celelalte magazine pretul se invartea in jurul a 2250 - 2350 RON. Acelasi TV, la promotie, a fost la 1920 RON in Selgros, era sub pretul de pe amazon de ex.
Asta numesc eu promotie, nu ce fac mesterii de la emag. Emag mi-au displacut intotdeauna cu promotiile. Cand fac promotii, ori maresc pretul si dup-aia fac reduceri, ori fac reduceri la toate produsele pe care nu le cumpara nici bunica.
In rest, isi fac treaba destul de bine si imi plac, dar la capitolul asta nu au un + de la mine.
inca o promotie la altex pt interesati, cod de discount ”orange” , 200 lei reducere pt comenzile peste 1000 lei, valabil azi si maine, 28-29 aprilie
Alta weekendul asta : reducere 50 lei pt comenzi peste 300 lei - cod "kissfm"