3-4 zile am incercat, dupa am renuntat. Si azi am aflat din greseala ca merge:) Inca 1 saptamana si puteam supravietui fara forum!!!
Versiune printabilă
3-4 zile am incercat, dupa am renuntat. Si azi am aflat din greseala ca merge:) Inca 1 saptamana si puteam supravietui fara forum!!!
Nu stiam ca atat de mult timp nu a mers site-ul. Stiu ca am incercat in vreo 2-3 zile si ma ofticam ca nu merge. Aseara cand am intrat iar, s-a intamplat minunea la cateva secunde dupa ce am intrat pe forum. :D
am incercat cat am incercat..m-am resemnat apoi si am inceput din nou frunzareala cu mai vechea mea dragoste blackhatworld . com
dar sincer ma bucur mult ca va vad online..
Inocent, daca iti dau infractiune o sa zici ca am ceva cu tine.. si la ce reputatie ai....Citat:
1. Semnatura oricarui utilizator, indiferent de rangul acestuia (user, moderator, grup special, administrator), nu poate contine altceva decat text si MAXIM 2 link-uri text. In cazul in care se adauga link-uri, acestea vor fi in numar maxim de doua, cu anchor de maxim 3 cuvinte fiecare. NU se pot aplica culori sau stiluri (bold, italic, font mai mare sau mai mic, etc) ale textului sau link-ului/urilor din semnatura, aceastea fiind lasate cu stilul default. Doar membrii echipei de moderare si administrare au dreptul de a aplica formatare textului semnaturii.
Facebook nu intereseaza mai pe nimeni dintre noi(adminii). Forumul ne intereseaza mai mult. Nici nu stiu cine a facut contul ala, el ar trebui sa fie responsabil de ce e acolo.
Legat de semnatura, scuze, n-o sa se mai repete. Legat de facebook, aproape toata lumea crede ca voi l-ati facut, de aia am intrebat. Ati putea sa cereti inchiderea lui daca nu stiti de el si nu va intereseaza :).
LE: Pai Krumel, tu tii cont de reputatie? Reputatia e un detaliu minor doar, conteaza personalitatea ta, nu niste puncte rosii de pe un forum. Corect?
Atunci una peste alta si toate adunate, conteaza bulinele.
am intrat in fiecare zii de 3/4 ori cu speranta ca isi va revenii :))
M-am simtit frustrat, nu am inteles ce se intampla mai ales ca nimeni nu raspundea nici pe canalul facebook.