Normal ca sunt, dar nici pe departe atat de multi cat sa genereze un venit care sa acopere cheltuieli + investitie si mai ales sa genereze profit. Sa lasam timpul sa decida.
Naespers isi permite sa investeasca, dar totul se rezuma la "suma". Dupa inca 2 ani, eu cred ca o sa renunte, sau in cel mai bun caz "o lasa mai moale" cu pierderile. Romania nu e Norvegia, Italia, Canada, sau Olanda, ca sa numesc doar cateva tari, unde oricine intelege ca publicitatea costa. Noi suntem acolo ca sa dam bine la numar de vizitatori, anunturi si.... statistici.
Au deja 2 ani de investitii masive in promovarea (cu costuri mai mici fata de alti ani, dar tot sunt costuri importante), asa ca le mai dau inca 2. Nu cred ca dupa 4 ani, cand trag linie sunt pe 0. Asta e parerea mea!
Afacerea este ok, de succes, dar nu aici.
Iar schimbarea numelui in obelix si cresterea preturilor, nu este o decizie chiar recomandata, dupa o investitie majora in "mercador" (care sincer a fost chiar de succes) si o investitie substantiala care in mare parte se pierde acum.