Mey, nu va mai certati!
Nu de alta, dar am venit aici sa invat despre SEO, iar thread-ul nu ma ajuta cu nimic ...
Versiune printabilă
Mey, nu va mai certati!
Nu de alta, dar am venit aici sa invat despre SEO, iar thread-ul nu ma ajuta cu nimic ...
am schimbat vreo 20 de teme pana azi, nu stiu nici macar una care sa imi stearga linkurile din blogroll. stiti voi ?
Modificarea temei nu are legatura cu restul continutului, gen categorii, posturi, linkuri, tags, etc.
Asta pentru ca nu folosesti platforma oferita de cei de la google, blogspot. Asa-i?
kidu, fa-ti un blog pe blogspot si schimba temele. si nu ma refer la ceea ce-ti ofera blogspotul... ci o tema luata de la net. fa un test sa vezi ce se intampla :)
A facut cateva greseli trebuie sa o iertam, sa o intelegem, in primul rand nu are cunostintele tehnice necesare si poate face destule greseli, mie mi sa intamplat sa imi sterg propriile articole
Rau mai esti Kidule! :)
eu am avut un blog, plus un fel de site pe care aveam negative gratis, + inca unu... erau pe blogger, si le-am sters din greseala in 2009 :| sa vedeti acolo suspine, nu la 6,7 articole.
Claudiu, ti-ai sters singur articolele din greseala?
Not me... Someone I know... I can't give names...