Aici ai dreptate.
Versiune printabilă
+1 Rares.
Vremea topicurilor de genu a trecut si s.a manifestat in mare parte pe forumurile de pe myforum.ro.
Cred ca gaseai pe orice forum un topic asemator. Deci no offence, chiar nu.si are locul aici.
E ok, poate vrea sa faca un sondaj in zona noastra.
Deci acum ascult la tv tuner doar manele :) mynele tv si taraf tv (parca). Melodie preferata: aia cu pisica noaptea. Motiv: singurele posturi tv unde nu se cearta nimeni, nu solicita neuron.
Nota: nu am mp3 pe pc. E scula de munca, nu de distractie.
In masina:
- drumuri scurte: de la suzana, mi-ai furat banana, seara asta sunt fierbinte si nu vreau sa fiu cuminte (cine o canta, nu stiu), pana la bad boys blue, kenny g, wonda shepard.
- drumuri lungi: muzica de la posturile locale.
Multumit? :)
Cine oare a spus sugestii .. ? anyway , daca te-a incruntat prea tare acest topic il poti reclama ..
Sa dau un skip la inca 4 -5 discutii pe tema .. cine are sau nu dreptate (intr-un topic Orice... ), rog moderatorii sa imi spuna daca acest topic poate sa ramana sau nu ...
Heavenz: foarte multi din cei ce urmaresc zilnic acest forum obisnuiesc sa dea zinic pe "New Posts" ptr a vedea ce s-a mai scris nou. Posturi de tipul acesta "mananca" din timpul multora.
Nu e vb numai de tine, dar ulterior, din goana dupa numar de posturi si nefiind "acceptati" in alte topicuri alti membri noi ai forumului isi gasesc in acest tip de topicuri "salasul" ideal, majoritatea nestiind ca acestea din bar&lobby nu se contorizeaza.
Iti recomand sa iti faci un cont pe FaceBook, acea platforma este ideala pentru socializare si avand multiple optiuni (setate de utilizatori sau rezultate din feedback-ul lui) pentru a fi optima in a plasa membrilor sai mesajele care il privesc. Deocamdata platforma pe care este construita acest forum nu prea permite multe optiuni de selectivitate si astfel prin actiuni de genul acesta provoci inconveniente multora.
Si nu in ultimul rand, sa nu uitam care este scopul acestei comunitati!
Poate si asta. Dar rubrica aceasta exista si Heavenz pare "acoperit" de "legalitate".
O solutie (tehnica) care sa impace si capra si varza ar fi ca in SELECT-ul care genereaza rubrica "New Posts" sa fie modificat putin adaugandu-se dupa WHERE un "AND forum_id!=IDbar_lobby" sau cum vor fi parametrii in vBulletin. Nu scunosc sistemul, poate acest lucru se poate face direct din panoul de administrare sau poate exista vreo extensie cu asa ceva.
Marius, rubrica exista dar nu pentru subiecte ca asta, fazan, flori fete sau baieti sau alte tampenii. Vezi partea bolduita mai sus de mine din regulament. Este total pe dinafara acest topic.
Heavenz, apreciez ideea, dar am vrea sa pastram forumul pe ideea de comunitate online.
Bar, lobby... oarecum se vrea o sectiune lejera, dar nu ptr astfel de topicuri.
Inchid topicul, ar fi ok sa ne axam pe subiecte SEO si SEM mai mult. Cred ca si topicul de Bancuri il vom inchide.
Timpul ptr astfel de subiecte e redus. Iar cel ptr certuri pe astfel de subiecte e si mai redus.