Cum sa ai 5 milioane de pagini indexate pe Threadwatch.
Spammerii in cauza sunt Romani, din Iasi.
Krumi dai o fuga pe la ei ? Ak47 ceva ?
Versiune printabilă
Cum sa ai 5 milioane de pagini indexate pe Threadwatch.
Spammerii in cauza sunt Romani, din Iasi.
Krumi dai o fuga pe la ei ? Ak47 ceva ?
Pai de unde stii ca sunt romani? Domeniul e inregistrat de argentinieni.
Uita-te la tot ce am scris. Orice link din domeniul ala, duce catre alt domeniu, prin redirecturi. Acesta din urma este inregistrat de un(o) roman(ca).Citat:
Postat în original de Vic
Aa... i see ...
Super tare frate ce au facut oamenii astia ;)
Vezi discutia si pe digitalpoint .
btw ;) ei sunt premium adsense ? :)
ps. indivizii sunt moldoveni ? :D
Io nu pot accesa de vro' 2 sapt. Digitalpoint. Ma kc pe ISP-ul meu (GTS) si pe serverele lui de DNS si pe tot.
Si MA .. Nu inteleg .. Cum adica Premium publisher ?
La paginile pe care le au genereaza mai mult de 20 milioane de afisari pe luna.
Oricum, ei nu folosesc adsense din ce vad acum.
PS pune si tu alte DNS-uri!
Uite pe cele de la astral:
194.102.255.2
194.102.255.3
DUDE. Sunt spammeri. Incalca TOS-ul Adsense .. Au numai pagini cu ad-uri fara un content real :)Citat:
Postat în original de FireEyes
Au schimbat repede faza cand a inceput lumea sa discute de ei. Acum au pus Adsense cu un nivel mai jos (dai click in domeniul ala, te duce pe alt domeniu, si daca dai click acolo, de-abia apoi iti apare adsense-ul pe ALT domeniu).Citat:
Nu pot .. reteaua e configurata prin DHCP, si daca pun IP DHCP si DNS-urile manual nu mai merge nimic. Am incercat din prima zi asta.Citat:
offtopic
Daca le setezi pe toate manual nu merge? La mine reteaua este setata prin dhcp dar pot pune si manual setarile.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei
sorry for off
Adresa IP nu are nici o legatura cu DNS-urile. Daca nu poti sa accesezi alte DNS-uri decat cele GTS inseamna ca ti-au filtrat 53-ul.Citat:
Dude .. Esti rau .. Crezi ca eu nu stiu diferenta ? :OCitat:
Postat în original de Ovidiu Lixandru
Si pana mea vii cu "ti-au filtrat 53-ul." ..
"Welcome to the russian space station"
Zi si tu pe limba mea :O
DNS-ul functioneaza pe portul 53.
asa cum smtp este pe 25 si pop3 pe 110 si imap pe 143
ssh pe 22 fpt pe 21 etc ;)
Citat:
Crezi ca eu sint Tatal Moldovenilor sau ce? Si daca or fi ..... nu vad care e problema.Citat:
Baietii si-au facut treaba si vad ca si-au facut-o bine.
Probabil ca erau constienti ca vor fi prinsi...dar macar au dovedit ca se poate.
S-a gandit cineva la asa ceva? :nerd:
Damn it .. vreau si eu 5 miliarde de pagini.
Google e o afacere si se ghideaza dupa alte principii decat etica. Daca au avut de castigat de pe urma asta..... Pentru ca mi se pare greu de crezut ca 5 miliarde de pagini au trecut pur si simplu neobservate.
Un alt exemplu de etica a la google e spam-ul pe care il fac site-uri care au legatura sponsorizata.
La ce bun?
Use Spam then....:errf:
Cred ca incurci lucrurile cu etica si spamul....Citat:
Postat în original de Chaos
Toti incearca ceva...pana sint prinsi. Etica se raporteaza la altceva.:goth:
M-am referit la Republica Moldova, avand in vedere ca domeniul este inregistrat pe un mail .md
Ca o mica completareCitat:
Postat în original de Chaos
Google a vazut acele subdomenii ca si site-uri independente si le-a indexat. Nu a mai contat in acest caz "adancimea" crawlarii, fiind vorba de o singura pagina / subdomeniu.
Mai departe, nu a fost greu sa se ajunga pe pozitii bune in SERPs pentru anumite combinatii de cate 3-4 cuvinte (si chiar cu mai multe rezultate pe prima pagina - ca doar sunt considerate site-uri diferite).
Mai greu cred ca le-a fost sa genereze acele combinatii de cuvinte - cred ca au extras sintagmele sau le-au construit automat in baza unor pagini crawlate de ei anterior.
Si serverul a trebuit sa "duca" cateva miliarde bune de accesari in cele 2 sau 3 saptamani.
P.S. Pentru spammeri nu a fost imposibil (si nici chiar foarte dificil d.p.d.v. tehnic) - pentru Google este insa inadmisibil sa indexeze un astfel de spam-site care are un nr de aprox. 1/4 din totalul nr de pagini indexate in Google
la ora actuala, nu mai este nici o pagina indexata din site-ul respectiv
Dap .. A fost un "hand job" :D
pana la urma, tot cu mana ta ti-o faci :D