In principiu fiecare face ce vrea/poate. De ex in offline se face muzica chiar si pentru o cutie de bere sau pentru un biscuite. Tot pe bani.
Ramanand la online: pentru linkurile sponsorizate (text sau video) google primeste de asemenea bani.
Versiune printabilă
Google nu prea are momentan aptitudini de critic literar, are el altgoritmurile lui dupa care se presupune ca masoara obiectiv calitatea unui text, dar ce vede el cel mai clar e cantitatea... oricine isi poate tranti un blog si posta zilnic lucruri inteligente sau prostii, iar google cred ca le da o oarecare greutate in primul rand daca scriu des, dupa aia, daca scriu si bine e treaba vizitatorilor sa ii aprecieze si sa ii reviziteze.
Deci poti face si blogging de doi lei de la/pt google, sau blogging de calitate pt satisfactia personala si posibil alte foloase daca esti foarte bun si dedicat activitatii...
da , dar toata lumea stie ca google este o afacere . in blog-ul personal ar trebui sa apara parerile tale ( nu impuse de altii contra unor sume de bani ).
partea proasta este ca atat google cat si oamenii pot fi astfel pacaliti cu doar 300-400 de euro . google vede multe link-uri catre un site si il considera important , iar oamenii cred ca daca respectivul produs este laudat pe 20 de site-uri ( ma refer la blog-uri ) , este un produs de calitate .
Sigur nu :)
"parerile tale" pot lua 1-2-3 ore / articol, depinde de abilitatea fiecaruia. Cuantificand asta in bani... parca nu se justifica investitia, motiv pentru care gasesti milioane de bloguri, forumuri sau alte platforme de comunicare (inclusiv retele de socializare) abandonate de foarte multi ani.
In masura in care nu esti de acord cu algoritmul google, respectiv daca ai constatat ca rezultatele sunt nerelevante, poti incerca si alt motor.
Evident, orice persoana/firma poate lansa "un motor de cautare cu rezultate corecte".
pai cand articolul tu il primesti gata facut , dureaza cam 10 min sa-l retusezi putin ( asta daca o faci ) si poate 5 min sa il postezi . postezi doua articole pe zi inseamna 10 euro deci vreo 200 - 250 euro pe luna pentru o jumatate de ora de munca .
eu nu am zis ca nu sunt relevante rezultatele , am constatat doar ca poti " sa urci " un site (in cautari ) cu ajutorul blog-urilor fara a fi nevoie de o investitie asa mare .
Vise :) Cu credinta stau destul de rau. Ai un exemplu de blog/forum/alta platforma care si incaseaza zilnic 10 euro/zi din asa ceva? In plus, pe langa acele articole, proprietarul blogului trebuie sa lucreze permanent la mentinerea pe pozitii ca sa justifice pretul cerut: alti timpi, alta distractie. Parca nu face 250 E.
Uite un director de articole gratuit al unui coleg seopedist. Nimeni nu se inghesuie, chit ca e for free.
Undeva pe acest forum era o lista gen "99 metode de obtinere linkuri".
Incearca mai intai metoda cu blogurile si vezi daca se justifica in final investitia. Doar din rapoarte poti vedea. Teorii sunt multe.
Inca un sfat: inainte sa cumperi un articol, vezi cati iti ofera acces la statistici ;)
am inteles .
multumesc pentru raspunsuri .
sa ne prezinti si noua blogul tau dupa ce o sa arate cum iti doresti :D
pai daca o sa mai fiti aici peste cativa ani , o sa trimit un link . atat de des scriu in el . februarie doua articole , martie nimic , sa vedem aprilie .:)
dar asa cum zicea cineva mai batran si mai intelept decat mine , lucrurile bune se fac in timp !!! :))