Hey,
few days ago I won the new iPad 2 to a contest. It's the 16 GB (no 3G) black version. Because I can't use it I decided to sell it. I will receive the tablet tomorrow. If someone it‘s interested please let me know.
Versiune printabilă
Hey,
few days ago I won the new iPad 2 to a contest. It's the 16 GB (no 3G) black version. Because I can't use it I decided to sell it. I will receive the tablet tomorrow. If someone it‘s interested please let me know.
Asta este spam pe fata.
Claudiu, da-i pace, el e unul dintre cei carora orice post/mesaj scris intr-o alta limba decat cea pe care o intelege este spam :)
Imi voi cere public scuze cand un alt utilizator al acestui forum va confirma ca a cumparat de la tine un Ipad2. Pana atunci parerea mea este ca tu consideri ca utilizatorii acestui forum sunt o ceata de blonde, si daca locul meu nu este aici astept sa fiu dat afara.
@-Rares- indeed :)
Croco cam are dreptate, plecand de la titlul postului pana la link din semnatura (aceeasi nisa).
E totusi un forum de seo. Ce drac sa faca un seopedist cu o scula de genu?
pe langa faptul ca este un forum seo, persoanele de aici stiu cam “cu ce se mananca” aceasta tableta. iti garantez ca userul crocodila nu s-a uitat la ce am eu in semnatura. era spam daca va indrumam spre un anume produs, de pe anume site. tableta asta am castigat-o, vreau sa o vand si...atat! mesajul asta nu a fost scris pentru a citi printre randuri.
@crocodila: din moment ce nu ai incredere in mine ca ti-as trimite devece-ul (in cazul in care l-ai cumpara) inseamna ca ai (da) dat tzepe. din punctul tau de vedere toti romanii sunt niste hoti, nu?
Relax si fara interpretari.
Cu scula aia nu se poate face seo asa ca nu-si are locul aici.
E ca si cum ai oferi servicii de tuning pe un forum de utilaje agricole.
Ti-am citit semnatura de la prima mea vizita pe acest forum. Nu am intrat sa citesc si explicatia pentru ca oricare ar fi aceasta am senzatia ca e absurda (si asta e doar parerea mea).
Permite-mi sa ma retrag din aceasta discutie, din simplul motiv ca suntem offtopic, daca vrei o continuam pe Yahoo Messenger.
Scuze ca am intervenit, e dreptul tau sa incerci sa "vinzi" ceva si se pare ca multi romani au nevoie sa intre in contact direct cu astfel de "tzepe" ca sa afle pe ce lume traiesc.
Bai crocodila, daca esti idiot nu mai te chinuii atat sa ne si demonstrezi asta, te-ai facut destul de cacat pana acum.
Permite-mi sa iti explic, concurul a fost pentru bloggeri pe QuickMobile.ro - si pretmic.ro adica claudiu l-a castigat.
Claudiu e paralizat, din cauza asta scrie de multe ori in engleza aici pentru ca pentru a iti scrie tie alea 2 randuri a trebuit sa dicteze litera cu litera .... tot din aceasta cauza nu poate si nu ii este utila tableta.
Daca tot imi iau warn de la moderatori, de ce pu.... mea nu-l dati afara pe Crocodila asta si pe inca 50% idioti care isi fac veacul pe aici???????????
Cu cat o vinzi?
Unii parca scriu doar sa se afle in treaba si sa aibe +1 la post count(poate li se duce bulinuta rosie pentru numarul de posturi).
Pentru ca Membrul haotik, utilizator al Forumului SeoPedia a reusit sa imi confirme ca acel Ipad2 exista si a fost castigat la un concurs, ma voi tine de cuvat si imi voi cere scuze utilizatorului balauru8269.
Domnule Claudiu,
imi retrag acuzatia, imi cer scuze pentru acuzatia nefondata de spam, si plin de rusine pentru ignoranta de care am dat dovada cand am spus ca oricare ar fi motivul penrtu care scri in limba engleza acesta ar fi aberant te rog sa accepti cele mai sincere si mai adanci scuze. Si pentru deranjul pe care l-am provocat voi lasa la latitudinea ta sa decizi prezenta sau absenta mea pe acest forum. Sau daca consideri ca imi pot rasplati greseala in alte moduri te rog frumos sa ma anunti, in engleza daca iti este mai usor. (Daca nu voi primi un raspuns in urmatoarele 24 voi inceta sa citesc acest forum.)
Imi pare rau.
Cat despre ceilati participanti la aceasta discutie... no comment.
Salut!
Vreau si eu un PM legat de pret .
Mersi :D !
Mama mamii ei de ignoranta, Crocodila... Poate in 49 din 50 de situatii ai fi avut dreptate sa crezi ca e o porcarie ca cineva scrie in engleza pe un forum romanesc, dar daca tot era acolo link cu explicatii, nu prea ai scuza. Bine, nu-s pentru a ti se da in cap, pentru ca din cat ti-am vazut posturile, pari un user de calitate, dar care s-a umplut de rahat astazi pentru ca l-a luat gura pe dinainte :) Ba chiar te-am vazut rosu la reputatie intr-un alt thread si eram curios ce-ai patit de ai primit reputatie negativa.
Invatatura de minte pentru multa lume.
Apreciez oamenii care stiu sa isi recunoasca greseala si sa isi ceara scuze. Eu unu stau prost la capitolul cerut iertare.