Pff..
Poftim imaginatie:
http://i54.tinypic.com/27y9vut.png
Versiune printabilă
Pff..
Poftim imaginatie:
http://i54.tinypic.com/27y9vut.png
Dar si al doilea rezultat sponsorizat mi se pare genial...
cam da.. Nu stiu ce cauta acolo :))
Superb! Minte geniala pardon, penala de roman.
Ma nu ar fi grav daca macar ar fi adevarat ce spun. Pentru ca in general daca nu ai ceva bine targetat eu nu cred ca faci bani cu ei.
Eu nu vad nici o problema. Yahoo Publisher Network (programul stil adsense al celor de la yahoo) obisnuia sa isi faca reclama prin adwords. Si google vs yahoo > adsense vs 2parale.
Nici eu nu văd vreo problemă. E bidding pe brand keyword-ul concurenței...
Plus că target-ați sunt oamenii care nu știu despre afiliere prea mult. E perfect în regulă.
adsense vs. 2parale
Pff.. Sa fim seriosi!
P.S Nu o zis nimeni ca nu e ok, eu vorbeam numai de lipsa de imaginatie/inovatie din partea celor de la 2 parale.
Lipsa de imagine ce? Ai un proprietar de site care are mai multe solutii pentru a-si umple un spatiu de publicitate. Afla el ca Adsense e "baza" si ca se fac bani buni cu el. Merge si cauta pe Google query-ul "Adsense" si da primul rezultat anuntul sponsoriat pe care l-ai gasit tu cu titlul ala destul de atragator pentru el. Nu ti se pare eficienta extrem de mare?
aaa... ca tu te referi ca adsense o produce mai multi bani ca 2parale sau ca nu e tocmai imoral sau ca cine mai stie ce... e alta problema. Insa strict analizant campania, mi se pare foarte buna si foarte productiva pentru 2parale.
al doilea cred ca e d-ala de a pus mana pe un voucher cadou si il consuma :) ... fara cap din pacate
@Cristi Ursut, da, cu siguranta este productiva pentru 2 parale, mai ales ca sunt probleme in cea ce priveste aprobarea adsense.
Dar nu mi se pare moral/etic, orcum treaba lor.
Poate, dar mie unul nu mi-a placut reclama respectiva.
O sa incerc si eu cand am putin timp ca as avea unde sa le pun sa fie cat de cat targetate, dar nu prea imi sa cred ca poti sa castigi asa de bine cu ei.
LE :
Am pus si eu o campanie de la ei.. pana la 1000 de unici pe zi am pe site-ul respectiv cam 4500 de vizualizari. Sa vedem ce iese o saptamana.
1. Adsense nu interzice advertiserilor sa foloseasca acest cuvant la cautari, deci poti sa o folosesti.
2. Mesajul e despre a face bani si a incerca altceva, nu a defaima Adsense.
3. Nu discut problema de moralitate, lucrurile aici difera. Fiecare are dreptul sa considere moral ceea ce e imoral si invers..
4. MA nu e despre vizite unice si vizualizari, ci despre intentie de a cumpara si interes comercial. Posibil sa nu te atraga MA daca mergi pe difectie de cantitate si nu de calitate.
5. Misto semnatura. :))
Inteleg.. Moral vorbind eu unu nu asa face sa ceva.
Orcum am inceput un test de o saptamana sa vad ce iese, utilizatori zic ca sunt cat de cat bine targetati, vedem ce se intampla peste o saptamana.
Interesanta parere,
Ce e drept sant uni in online la noi care ar vinde-o pe "masa" pentru 5 lei.
As prefera sa nu ajungem la alte subiecte care tin de orgolii personale. Incercati sa va respectati si sa combateti cele spuse cu argumente. Multumesc.
<lipsa text>
Alt post cu moralitatea in prim plan si acuze fara fundament.
Norocul nostru ca nu traim printr-o tara araba. Acolo chiar exista cate un Minister Al Moralitatii sau cum s-o numi el.
Cateodata e bine ca santem romani . Nu de alta dar la dat din gura imprastiind acuze fara probe santem campioni mondiali fara a fi nevoiti sa dam socoteala cuiva..
@Florin Traian cred ca pot fi acuzati de spam cei din 2parale totusi. Ce reclama e aia? Ce are sula cu prefectura? Ce are 2parale cu adsensul? SPAM pe fata. Spam prin Adsense.!!!
Phiiiiiii ... Rusine lor sa se preteze la asemenea fapte imorale. Exista cumva si pentru asta prin webmasters tools sau chrome un buton special pentru a raporta acest tip de SPAM NERUSINAT?
@RoManiac tu stii mai multe despre spam si alte lucruri ca mine.
Era doar o opinie, nu am acuzat pe nimeni de nimic. Dar dupa cum am zis mi se pare jalnica treaba asta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc pentru avertisment!
Auzi Emil, incepem sa tinem parti aici?
El a inceput cu mistourile! Ce sa fac eu daca nu isi vede de treaba si posteaza frumos ca tot omul.
Sunt reguli in forum? sau e ca la guvernare dupa culoare politica?
Daca reclama aia a fost prea desteapta pentru tine nu inseamna ca a fost jalnica sau imorala. Asta e problema ta in cazul asta.
Ok atunci am inteles eu gresit ideea ta si nu este vorba de ceva tendentios la adresa celor din 2parale:D
@Florin, vorbesti de acuzatii facute aiurea si pui link catre cel mai mare latrator din .ro [...]
Eu n-as mai face gura, s-au explicat toate. Cred ca moralitatea e intre ultimele lucruri care se aplica in afaceri, cu atat mai putin pe net. Daca Google nu zice nimic, cu siguranta nu o sa asculte nimeni de alte pareri. Mai usor cu ce citesti la zoso, vad ca incepi sa ai si tu aerul lui de luptator al luminii si dreptatii. bullsh1t.
Sper ca nu te supar.
Pff..
Eu am pus print'u respectiv aici pentru ca mi sa parut aiurea si funny intr-un fel.
Nu am zis ca nu isi indeplineste scopul, nu am zis ca nu se fac noi conturi pe 2parele de pe linkul respectiv, nu am zis ca nu e o idee buna miscarea facuta.
Linkul de care vorbeste lumpy l-am pus pentru ca nu imi plac mistourile gratuite.
@RoMania
Pff
Auzi acolo Desteapta zici ca e, pentru mine zici??
Scenariu:
Gica are un blog unde intra masa si tacso, astia doi ii sustin "creativitatea", ii promit ca o sa daie ei click pe reclame ca o auzit de la vecina Tanta ca baiatu ei face bani din Gooagal.
Gicutza scrie in Goagal : Adsense
Vede ca se poate face mai multe parale cu "concurentul" lui Goagle se inscrie si pune pe siteul lui smenar reclame sa le vada masa si tacso.
Deci asta e targetul spre care este indreptata aceasta "minunatie, demna de oscar" reclama.
P.S Dupa cum ziceam nu is adept al gratuitatilor.
Florin, asa cum ti-am explicat si in particular, nu "tin parti". De altfel nu am ce parti sa tin. Te rugam, evident in masura care se poate, un singur lucru. Sa ai putina grija, pentru ca unele replici, sunt formulate de asa natura incat tind sa incite la o "reactiune disproportionata" din partea celor carora le sunt adresate. In sensul ca este extrem de usor ca threadul (ma refer la discutia cu romaniac - pe care nu il cunosc) sa se transforme in flame.
Nu exista o legatura cu Zoso (n-am nimic cu omul - nici pe el nu il cunosc, si desi pe de-o parte nu aprob mereu ceea ce spune, pe de alta parte consider ca e deseobit faptul ca a ajuns prin forte proprii in topul blogosferei). Nu pot avea judecati de valoare cu privire la oameni pe care nu ii cunosc.