Salut exista plugin pentru wp care ia o parte dintr-un articol de pe alt site si pune link catre acel site la sfarsitul articolului?
Versiune printabilă
Salut exista plugin pentru wp care ia o parte dintr-un articol de pe alt site si pune link catre acel site la sfarsitul articolului?
WordPress › WPeMatico « WordPress Plugins
Il instalezi si cauti prin setari.
exista, dar cred ca nu este prea bine vazuta o practica de acest tip
Stiu dar vreau sa fac pe dinviata.info categori bucatarie, scoala etc.. si dupa ultimu Din ziare si sa il folosesc acolo :) ii ok asa nu?
Pai parca in postul celalalt voiai sa te apuci de Twitter, iar ti-ai schimbat planul? Dar ca sa continuam experimentul in care testam daca tu chiar o sa faci vreodata ceea ce zici , o sa iti raspund la intrebare:
Da, exista mai multe astfel de pluginuri dintre care enumar: FeedWordPress, Wp-O-Matic si WPeMatico. Ne anunti si pe noi cum merge dupa ce incepi sa le folosesti sau ce noi idei ti-au venit ;)
Dar atunci Cand da lumea click pe titlu merge direct catre site-ul respectiv.. Eu as vrea sa se puna link la sfarsitul postari.. Sa ia cam jumate din articol si sa puna Sursa(site) si cum as putea sa fac asta sa nu imi afecteze pe partea de seo?
Este legal?
Da, se pare ca am gresit. Trebuie sa pui manual.
Bine am vazut asta.
Dar este legal?
Cum as putea sa pun link sa nu ma afecteze pe partea de seo?
Care ar fi cea mai buna solutie...
Prietene, ori faci misto de noi ori.....
Teoretic ca sa poti face asta ai nevoie de acordul proprietarilor acelor siteuri. Bine, tu poti incerca si fara dar daca ai ghinion s-ar putea sa ti se infunde. Oricum, mare branza nu vei face (vezi: http://forum.seopedia.ro/google/1648...-scraping.html)
La intrebarea a doua deja esti obraznic, cum adica sa nu te afecteze din punct de vedere seo? Adica intentionezi nici macar un link direct sa nu pui catre acele siteuri care muncesc pentru tine?
Omule, nu este legal oricum, risti o penalizare de la Google. Nici cu link nu rezolvi nimic. Si o sa te afecteze rau pe partea SEO. Daca vrei sa iti mearga un site fara sa faci tu continutuil solutia e alta, user generated content, cum sunt de exemplu forumurile. Nu am auzit de autobloguri care sa aiba succes pana acum si sunt destul de sigur ca nu o sa aiba nici in viitor.
Daca mergeau asa bine nu ne-am fi facut toti ? De ce sa stam ca prostii sa scriem cand puteam sa furam de la altii si sa avem mai mult succes ca ei, nu ?
Aha inteleg deci nare rost sa fac asa ceva..
Si user generated content gen trololo.ro ?
ar merge sa pun forumul dinviata.info/forum direct pe domeniu dinviata.info si sa fac un forum mixt?
Aradean sint oameni care cer banarea ta ptr topicurile inutile, gresit puse in categorii si ptr metodele pe care incerci sa le inveti.
Eu iti propun altceva, ca sa nu iti iei ban aici (ma gandesc ca totusi poate vrei sa inveti ceva): incepe matale si citeste vreo 2 saptamani forumul asta pe cat posibil. Sau incearca sa folosesti cat mai des optiunea Search/Cauta.
Altfel ma vad nevoit sa dau curs cererilor. Sper sa intelegi.
Cea mai buna solutie ar fi sa scrii singur content-ul si sa nu furi de la altii. Ai de castigat si in Google... dar si in fata vizitatorilor. Spor!
Dar ce sa fac pe dinviata.info chiar nam idee..:|
@Aradean - Si daca nu ai ce face cu domeniul, de ce l-ai mai cumparat? :)
PS: Sorry, se pare ca am postat deodata cu Alex.
L-am primit (nu am dat bani pe el) ... Dar totusi nu prea am gandit inainte :|
Aradean am si eu o rugaminte la tine inainte de a lua ban (ca de luat iei sigur la cat misto faci de membrii forumului).. daca in urmatorii 11 ani faci ceva (practic) sa ma anunti si pe mine, pe mail, la telefon, cum vrei tu. Sunt curios daca il intreci pe tipul de care ti-am povestit ca am facut pariu cu el pe 10 ani ca nu reuseste nimic daca nu gandeste singur macar odata si ii intreaba mereu pe altii, legat de orice.
Apropo de chestiunea cu pluginul: mai sunt alte cateva mii de astfel de siteuri cu continut preluat.. si din moment ce n-au reusit sa aiba succes, este evident ca nici tu nu vei reusi (mai ales cu viitoarele schimbari aduse de google). Asadar: ori gandesti si tu un proiect nou.. ori faci un topic nou in care sa ceri idei ;)
Mda.. pai in cazul asta nu mai am nimic de zis, decat: Succesuri cat mai multe! caci doar unul singur nu te-ajuta mai deloc.
Gata promit sa tac si sa fac.. :) Nu va mai pun intrebari (ca nu vreau ban) si o sa vedeti pe parcurs ca o sa fac ceva
@Aradean, poti pune intrebari, acolo unde chiar nu te descurci si unde nu gasesti raspunsuri folosind functia Search, ti se va raspunde cu profesionalism. Dar nu mai toca nervii userilor cu intrebari stupide.