Astept cateva pareri despre mxhost.ro, ma gandesc sa devin clientul lor, mai ales dupa ce-am vazut oferta asta https://www.mxhost.ro/oferta-aniversara-mxhost-2011
Pareri ?
Versiune printabilă
Astept cateva pareri despre mxhost.ro, ma gandesc sa devin clientul lor, mai ales dupa ce-am vazut oferta asta https://www.mxhost.ro/oferta-aniversara-mxhost-2011
Pareri ?
Pare prea frumos sa fie adevarat.
Poate stie cineva mai multe detalii, sa nu ne aruncam orbeste.
eu am un pachet de gazduire de la mxhost si pana acum am fost multumit in totalitate de serviciile lor. Pe partea de suport au fost foarte prompti. Ii recomand cu placere!
Eu am folosit mxhost si a fost ok. Si cunosc destui care folosesc si sunt multumiti.
Sunt client mxhost.ro din 2005.
Au fost momente in care serverul a fost picat, insa de obicei s-a intamplat pentru foarte scurt timp (1-2 minute) si noaptea tarziu.
Intotdeauna cand a fost o problema, au raspuns la mailuri rapid (o data le-am cerut un backup la 2 noaptea si l-am primit in jumatate de ora).
Un + pentru mxhost.ro din partea mea :-)
Folosesc serviciile mxhost de 4 ani. Pot doar sa spun ca sunt multumit si ca recomand serviciile lor.
Exceptand inceputul colaborarii, unde am avut mici probleme, din cauza unui script prost configurat, in rest nu am de ce sa ma plang. A, de ceva timp vad ca sunt probleme la actualizarea dns-urile pentru domeniile .com. Actualizarea se poate face doar prin ticket, la care oricum primesti raspuns destul de repede.
Am folosit serviciile mxhost timp de jumatate de an si au fost chiar OK (uptime bun, support rapid). Un plus si din partea mea!
Recomand si eu , aseara mi-au configurat un pachet reseller custom pe cerintele mele in doar 10 minute.
Ce m-a "deranjat" e pretul, care a fost cu 15E mai mic decat ma asteptam !
Suportul are un timp de reactie bun si e destul de bine pregatit sa rezolve problemele clientilor.
Dar oferta care o au acuma a incercato cineva ? Nu este vreo smecherie cu taxe ascunse sau altceva ? Mi se pare prea ieftin, domeniu ro, domeniu eu, + caracteristicile ridicate ale hostului.
Daca ti se pare prea ieftin ... sa gandim altfel:
1. Sunt lideri de piata [parerea mea]
2. Au o rata foarte buna de fidelizare a clientilor, prin servicii de calitate, suport si pret.
3. Avand aceasta rata buna de fidelizare , 75-85% vor ramane pentru multi ani clientii lor, generand profituri, in fiecare luna, deci isi permit sa ofere bonusuri initiale si oferte.
4. Poate ti se pare o super oferta , dar sunt zeci de hosting-uri in afara care ofera prin affiliere si 150$/client adus, iar aceste cheltuieli initiale [oferte/bonusuri/affilieri] vor fi amortizate in timp.
Eu n-am incercat-o, insa, din experienta mea cu mxhost-ul, nu s-a pus problema de taxe ascunse sau mai stiu eu ce. Totdeauna domeniile au fost inregistrate pe numele meu.
Vezi ca pretul ala este fara tva. Cel mai simplu, trimite-le un mail cu toate intrebarile tale...
Mail?? Live Support e de 5 stele :D
Poate a renuntat in favoarea unui serviciu mai ieftin, in favoarea unui serviciu de afara, unde nu plateste tva, etc.
Din punctul meu de vedere, mxhost are niste tarife cam mari, dar nu ai ce sa le reprosezi pe partea de suport si serviciu...
@hl2u: am renuntat pentru ca m-am mutat pe un host din afara, pretul fiind mai avantajos pentru buzunarul si nevoile mele... la momentul respectiv. :)
Sunt client fidel mxhost pentru domenii.ro. Au cel mai bun pret (38 euro cu tva) si se activeaza foarte rapid. Imi place sa platesc cu paypal.
Gazduire am avut de la ei insa mi se pare prea scumpa, dar referitor la servicii si calitatea lor nu ai ce comenta.
Pentru gazduire folosesc ghesi, desi sunt neseriosi pe partea de suport, gazduirea este super ok. Probabil daca aveam siteuri cu mult mai serioase nu le tineam la ei, insa am discutat putin pachetul si am domenii nelimitate, asa ca mi-am putut parca tot portofoliul de domenii web.
Si eu am fost clientul lor multi ani si ii recomand cu incredere.
M-am mutat pe un host din afara mai potrivit nevoilor mele.
Pentru Romania consider ca sunt ffffff seriosi, competenti, raspund rapid la orice intrebare chiar daca nu tine de ei, serverele rapide, printre putinele colaborari in care totul a mers "ca la carte".
Exact, Dan. Nu de putine ori m-au ajutat cand am avut intrebari legate de trademark la un domeniu cumparat prin intermediul lor, sau cand aveam vreo nelamurire/problema cu vreun site, chiar daca tinea de partea de script sau database si eu nu imi dadeam seama.
Tot respectul pentru astfel de oameni.
ce pot sa zic este ca la ora 1 noaptea am trimis mail cu o problema si ma asteptam a doua zi la raspuns
dar cred ca au om de sta si da refresh la mails ca mi-a raspuns pe moment, si era chestie sa fac mutare din rotld la un domeniu si cum duraza propagarea doar noaptea o pot face dar am ramas suprins ca mi-au raspuns.
eu am fost clientul lor , m-am mutat pe dedicat infara, si dupa 1 an am revenit la ei si folosesc cam toate serviciile shared, reseller vps.. si cred ca urmeaza dedicat
le recomand, nu vreau sa fac publicitate dar sunt promti
Acum multi ani (peste 5 ani), cand imi era de ajuns gazduire shared, am colaborat f bine cu MxHost. In prezent, mai colaborez cand am nevoie de domenii .ro si totul merge f bine si rapid.
Asa ca, eu recomand.
Ah, si inca ceva. Cand le-am spus ca renunt la serviciile lor (Ca nu prelungesc contractul), le-am spus ca am gasit ceva potrivit pentru mine, un pachet pe care ei nu il au. Nu au incercat nici macar o secunda sa imi bage pe gat ceva ce nu aveam nevoie.
Mi-au spus "va asteptam oricand cu placere". Am ramas putin blocat si le-am spus ca sunt cei mai tari pentru faza asta.
Sincer eu rar am vazut intr-o firma romaneasca sa inspire atat profesionalism. Daca am avea in toate domeniile oameni ca ei ar merge totul mai bine.
Si asta este profesionalism ? Poate ca ei nu au nevoie asa mare de un singur client, si nici nu este etic sa te milogesti de acestia sa prelungeasca contractul cu tine, insa nici sa te dezarmezi din start fara sa incerci sa negociezi intr-un mod benefic clientului nu este profesionist, nu crezi ?
Ba in cazul asta sunt de acord cu Dan pentru ca deja le-a expus pachetul acela pe care ei nu il au si automat cam iesea din discutie negocierea.
Nu cunosc situatia, sau nu am fost atent, insa eu ca prestator servicii trebuie sa fac orice pentru a putea sa-mi mentin clienteala, iar daca unii renunta din cauza banilor, incerc sa gasesc formule impreuna cu acestia.
Desigur, nu se compara flexibilitatea de care da dovada un freelancer cu al unei firme marisoare mai ales.
sunt clientul lor de 3-4 ani. mai exista si probleme, mai mici sau mai mari, dar intotdeauna s-au rezolvat foarte repede, deci sunt un client multumit:)
Haideti ca va povestesc eu altceva mai frumos.
Am luat pachet Personal cu cuponul ala 2011 si azi ma decid sa imi mut site-urile, intru la suport pe chat si intreb de posibilitatea restaurarii unui backup complet de cpanel si ei confirma ca se poate. Pun pachetul in public_html, ii anunt pe chat, se face dezarhivarea si apoi ma ocup de schimbare dnsuri. Am asteptat cateva ore bune, am dat ipconfig /flushdns, am dat ping sa vad ce ip intoarce si era ipul nou. Accesez site-ul si ma trezesc cu eroare 500, intru in cpanel sa vad ce mesaje am in error_log si nimic ajutator. Revin pe chat la suport, le explic situatia si mi se spune ca site-ul functioneaza ok si ca e de la propagare care dureaza 24-36 de ore (parca). Ma gandesc ca poate e ceva mie imi scapa (nu le stiu pe toate normal), revin mai tarziu si eroarea persista bineinteles la toate trei adresele (domeniul principal si doua subdomenii). Creez un subdomeniu temporar de test, il accesez si imi arata index of / ...
Concluzii?!
@aurel, redenumeste .htaccess-urile si vezi ce se intampla
Apare un .htaccess de 0b iar eroarea 500 persista. Redirecturile pe care le face WP declanseaza 500-ele, ...
Sterge htaccess-urile, uploadeaza unele noi (fisiere goale), le dai chmod 666... apoi intra in Dashboard -> Settings -> Permalinks si Save changes. Astfel le vei rescrie!
Nu ai inteles! :)...indiferent ca sterg/editez sau nu htaccess nu pot accesa wp-admin...returneaza eroare 500.
Era o problema de configurare WP, dar am fost "orbit" de faptul ca era copie leita si pe serverul precedent mergea ok. Am reinstalat scriptul folosind alta baza de date si apoi am reconfigurat wp-config cu datele precedente legate de db.