Cei de la Groupon au deschis si site-ul groupon.ro pentru Romania.
Sunt curios ce succes o sa aibe in Romania deoarece sunt deja pe piata cei de la fundeal.ro si goldendeals.ro.
Ma bucur ca in sfarsit prinde si la noi moda voucher-elor
Cei de la Groupon au deschis si site-ul groupon.ro pentru Romania.
Sunt curios ce succes o sa aibe in Romania deoarece sunt deja pe piata cei de la fundeal.ro si goldendeals.ro.
Ma bucur ca in sfarsit prinde si la noi moda voucher-elor
Da, au si ei avantaje fata de cele existente deja pe piata la noi, dar nu cred ca brandul este unul dintre ele , mai degraba experienta si bugetul.Nici eu nu cred ca as fi auzit daca nu eram programator, si nu vedeam cum toata lumea cauta "groupon clone" .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Zilele trecute am fost la NetCamp 2010 si am asistat la prelegerea lui Cem Tunakan, manager Groupon Romania. Omul spunea ca sunt 29 de clone in Romania, dar ca echipa de 17 oameni, know-how-ul si banii pe care ii vor investi vor face din Groupon Romania lider de piata.
Sa-l credem? Sa nu-l credem? Eu tind sa-l cred....ramane de vazut ce si cum.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Si eu tind sa-l cred, desi au investit ceva bani si cateva dintre clone, dar nu au bugetul si experienta lor.
Faptul ca e un site de nisa aparut din neant care acum valoreaza 2.5b imi da speranta. Din punctul de vedere al antreprenorului este echivalentul unui twitter.com
o echipa de 17 oameni pentru Groupon,ro?
le lipsește un român în echipă, altfel nu se explică traducerile stângace, nereparate nici acum.
Marele avantaj al Groupon este insight-ul asupra ofertelor care prind bine.
Acum doua luni am creat un centralizator de reduceri de grup (CautaReduceri) si de atunci tot monitorizam piata. Acum sunt 10 clone active pe Bucuresti, se promit inca pe atat,
Diferentele majore intre site-urile de top (e-redus, kuponiada, goldendeals, fundeal, poate si zumzi) sunt:
1. tehnic
2. oferte
3. imagine
La 1 si la 3, Groupon are un mare dezavantaj. Tehnicul este in Germania, problemele si modificarile vor fi facute greu (dovada traducerea pentru care echipa din Romania a trimis corecturi din primul minut). Imaginea deocamdata este zero
Cum vi se pare CautaReduceri? Pe ce cuvinte credeti ca ar trebui optimizat dpdv SE?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)