Ziua naţională a Romāniei - Google Search
Http://www.google.com
Foarte frumos :)
Versiune printabilă
Ziua naţională a Romāniei - Google Search
Http://www.google.com
Foarte frumos :)
Baiat bun Google asta.
Ca sa nu se inteleaga gresit, logo-ul cu ziua nationala a Romaniei se vede doar de pe google.ro ( si google.com daca Google te identifica pe tine ca si vizitator din Romania ) .. sa nu credeti cumva ca "anunta" pe toata planeta ca e ziua nationala a Romaniei
ah.... mi-ati luat-o inainte
tocmai vroiam sa postez eu asta :)
La Multi Ani Romania !
Print screen pls. Unii oameni (eu) e chiori fara cafia.
Tks
Sunt si eu absolut sigur ca nu are cum sa afiseze Google ziua nationala a Romaniei, asta avand in vedere ca niciodata n-am vazut aniversarile altor tari, iar noi nu suntem chiar atat de importanti.
Intr-adevar, daca Google te vede cu ip din Romania, iti tufleste logo-ul, se poate testa cu Proxy sau ip-uri din strainatate.
Mai mult de atat astazi, pe Google.com, logo-ul directioneaza vizitatorii spre Rosa Parks - Google Search
Cred ca asta sugereaza ca Google se pregateste sa vina cu un birou oficial in Romania.
Pai nu-l au deja? Mie nu imi spune asta decat ca google are un departament de marketing f bun. Mereu in jurul unor subiecte mai mult sau mai putin emotionale ei stiu sa fie "langa" cei implicati (in cazul asta romanii).
UPDATE Ministrul Comunicatiilor a invitat Google sa-si deschida un centru de cercetare in Romania - Telecom - HotNews.ro
Citat:
Dan Bulucea: "Google tocmai a deschis un birou in Romania, ceea ce este o dovada clara a interesului nostru pentru aceasta piata. Vom urmari cu atentie orice oportunitate de dezvoltare viitoare pe piata locala".
http://i56.tinypic.com/2ivdycm.png
Screen pe proxy de US!
Am intrat si eu azi cu proxy pe google.com de curiozitate si avea logo-ul standard. era culmea sa puna steagul Romaniei world wide :D
Cu tot respectul... ar fi fost o gluma proasta! Azi la munca sesizeaza cineva steagul pe G... i-am explicat instinctiv de ce sa nu-i creasca inima. Imi place la nebunie sa tai elanul omului...
"Google tocmai a deschis un birou in Romania, ceea ce este o dovada clara a interesului nostru pentru aceasta piata. Vom urmari cu atentie orice oportunitate de dezvoltare viitoare pe piata locala" - hai sa pastram marketingul la use. Lucruri concrete pentru ro se poate?
Din punctul meu de vedere singurul lucru bun ar putea fi acela ca or sa mai aduca bani in tara. Adica or sa aiba ai nostrii de unde sa mai traga ( incerc sa fiu cat mai subtil pentru ca n-am voie sa ii vorbesc de rau ).