Nu am vazut pentru ca nu sunt multe cumparate. Poate moldovenii nu sunt interesati de seo? Cine stie, sunt n factori.
As dori sa aud si parerea cuiva care are sau a avut un .md.
Versiune printabilă
Nu am vazut pentru ca nu sunt multe cumparate. Poate moldovenii nu sunt interesati de seo? Cine stie, sunt n factori.
As dori sa aud si parerea cuiva care are sau a avut un .md.
mesaje.md e un exemplu pe care l-am vazut eu pe ro
mesaje de dragoste - Căutare Google
Super Eradu
Trafic.ro: 19.707 mesaje de dragoste
Multumax :)
iata eu am un domeniu .md , si spre exemplu cu activitatea data cu care ma ocup la moment , nu mi-as fi procurat domeniu .ro
din simplu motiv ca invitatiile le vind in moldova , nu cred ca sa-r repezi cineva din romania sa cumpere de la mine invitatii din moldova .
Dar in general , daca site-ul este destinat unei auditorii mai largi si tine de ceva domenii mai generale : informativ, stiri , divertisment etc ... atunci de ce nu ???
Eu as incerca sa iau alt domeniu, dar sa fie .ro daca siteul tau e targetat pe .ro.
@iulianfill in cazul tau e normal sa ai domeniu .md :)
Google da prioritate siteurilor cu extensia corecta, se poate observa asta usor chiar pe md, pt ca ei sunt inca la inceputuri si siteurile din ro nu prea au concurenta si apar preponderent in serps...
Exemplu - la cautarea cadouri e un singur site regional, cadouri.md, care e foarte slabut si pe ro ar fi departe de prima pagina, dar in md pt ca are extensia corecta e pe locul 2.
Nu sunteti singurii care traiesc cu speranta ca pot da lovitura cu domeniile .md (mare buff ar fi huh? ) si daca inca nu s au bagat marii domaineri cu spate inseamnna ca da de gandit. Asta ar fi logica babeasca.
Ideea e ca moldovenii cauta pe google.ro, iar pe ro nu apar domenii md.
Prea mult tam-tam, cine vrea sa cumpere daca este sigur de investitii sa cumpere nu sa intrebe pe la case "dar ce parere ai ?".
O idee puternica de business nu se spune la toti, se pune in aplicare, dar cred ca toti stim ca .md nu valoreaza mai nimic.
Eric, scuza-ma ca intervin dar nu m-am putut abtine. Seopedia este un mediu online unde se vorbeste despre seo si afaceri. Fiind pe seciunea bar,lobby , imi asum drepturile de a intreba orice doresc, de a discuta alternative de afaceri, etc.
Faptul ca pentru tine .md nu valoreaza nimic (chiar daca esti moldovean) nu inseamna ca nu e bun. Am inteles de la cei care au postat aici ca este un tld puternic pentru Moldova si daca vrei sa te dedici traficului moldovenesc este foarte ok, deci ar putea fi o idee buna de afaceri sa te dedici lor pe niste nise care in Romania merg perfect.
Nu am gasit pana acum pe .md un portal de divertisment puternic, un portal de afaceri si multe altele, care in Romania sunt baza si cred ca ar prinde bine si la ei.
Acum de curiozitate: Cam care e salariul minim/mediu pe economie in R Moldova?
din ce stiu eu parca 50/100 E
Cam cat un domeniu .md :D