-
vbulletin 4.0
cine are ultima versiunea instalata pe undeva sa vad si eu cum arata un forum functional?
ma bate gandul sa o cumpar, dar vad ca e 195$:O
exista cumva vreo reduce/voucher sa-i mai scada pretul?
l.e. acum am vazut ca seopedia are 4.0 . dar de ce sa mai foloseste vbseo? am citit la ei pe site ca acum e standard url friendly la 4.0
-
url friendly este doar una dintre multele functii ale vbseo ce ajuta in optimizarea site-ului
SEO nu inseamna url friendly
Si eu as vrea sa fac upgrade, inca nu stiu daca sa iau versiunea suite, nu situ ceu ce m-ar putea ajuta si cum arta una din punct de vedere al functionalitatii
-
Krm, Vbseo este milenii mai avansat decat ce exista in VB 4.0 "seo friendly".
Au chiar pe site la ei o comparatie. Iti spun numai 2 lucruri, de ce am ales VBSEO.
1. Dupa ce modifici titlul unui thread, sau il muti in alta parte, Vbseo iti face 301 redirect din vechiul url in noul URL. Si face asta la adancime de X. Adica, daca modifici de 4 ori titlul unui thread, vei avea redirect din 1 in 2, din 2 in 3, din 3 in 4.
2. Are o structura de url-uri incomparabila cu "seo friendly" de la Vbulletin. Poti customiza orice.
-
cristi ms. o sa studiez mai in detaliu.
l.e. ai dreptate are foarte multe in plus dupa cum se vede si aici dar mai costa 150$
uff:)
-