-
Inscrie-ti website-ul
Salutare
Am domeniul asta de ceva timp si nu stiam exact ce sa fac pe el. Se dorea a fi o copie de techcrunch, insa am realizat ca nu prea pot concura cu asa ceva, asa ca fi un website unde detinatorii de dotcom-uri isi vor putea inscrie website-urile pentru a li se face review, incepatorii vor gasi resursele necesare pentru construirea unui website, va exista posibilitatea crearii unei carti de vizite online & alte facilitati.
Asa ca, cei care detin website-uri care ofera servicii, blog-uri, retele sociale, etc. sunt invitati sa si le inscrie pe Enwebpreneur :: Submit your start up
O zi buna tuturor
P.S : acolo la sfarsitul descrierii lasati si cuvintele cheie pe care doriti backlink
L.E. : dat fiind ca site-ul se adreseaza vorbitorilor de limba engleza si website-uri acceptate vor fi in limba engleza doar
-
Link e pe anchor text (Startup name)?
-
Nu stiu exact la ce te referi insa va exista link si pe numele care il completezi la Start up name insa si pe cuvintele cheie pe care doresti si le specifici in description, iar linkul va fi un a href deci anchor
-
Poate nu am cautat destul, insa unde apar aceste review-uri ?
-
Inca nu este lansat website-ul, primadata dorind sa adun cateva review-uri
-
Eu mi-am inscris. Astept cu nerabdare un update.
-
mersi pentru inscriere
o sa te anunt pe mail cand website-ul e online si o sa primesti si linkul inspre review-ul site-ului tau
-
si eu m-am inscris, sper ca am facut`o bine :)
P.S. draguta ideea ta.
-
am primit si informatile tale, te-am notat :D
-
daca se accepta si site-uri in romana, dar cu descrierea in engleza ..........
-
daca si cititorii de limba engleza gasesc relevante facilitatile pe care le ofera website-ul tau, atunci se poate si website in limba romana, insa nu as putea introduce keyword-uri romanesti :(