-
@alex, cum zicea si krm, daca-ti da unul un stick virusat. Sau daca-ti unu o arhiva virusata. Daca citesti mail-urile prin outlook sau thunderbird, daca-ti vine un mail cu atasament virusat. Nu in ultimul rand, daca intri pe un site virusat, care-ti descarca virusi fara sa-ti solicite acceptul. Ce te faci?
Am mai auzit eu din astia care zicea ca n-au av si nici n-au nevoie si cand le-am cerut sa scaneze , le colcaia pc-ul de virusi. Apropo... virusi nu mai sunt distructivi, in sensul sa-ti strice windowsul sau mai stiu eu ce. Acum iti fura parole, fura datele cardului
@ popescu, si eu tot avira cu licenta... zilele astea trebuie sa reinoiesc licenta.
-
Popescu Marian, licenta evident. Am depasit cu mult perioada in care eram "hacker".
-
NOD32 de cel putin 4 ani, fiind "hacker". O singura data am luat virus, nu mai stiu cum se numea, a fost un fel de "epidemie" pe net acum aproximativ 1 an.
-
Eu folosesc nod 32, si Avast free pe alte computere unde nu am licenta
-
Bitdefender TS 2010 , nu ma prea omor cu antivirusurile, insa sa fie ceva protectie.
-
NAV FTW. $12 pe 3 licente.
-
Eu pana acum 2 ani am avut Kaspersky. Cand am intrat in "legalitate" am mers pe AVG free. Dupa aia am observat ca nu isi facea datoria corect si am intrat pe NOD32.
-
Am ocazia sa colaborez cu o firma specializata in IT si dupa 2 ani (poate mai mult) de colaborare cu cei de la nod32 au trecut la kaspersky care isi face treaba din plin si au descoperit cu mirare ca eliminase un virus care deranja foarte rau si isi facea de cap cu nod32. Plus ca este plasat foarte bine in top-urile pentru anti-virusi...
-
EU initial aveam Kaspersky, pentru ca la acea vreme era absolut singurul antivirus puternic, complet si performant, care nu consuma aproape deloc resursele PC-ului. Intre timp, si NOD32 face la fel. Si costa jumatate :)
-
Aveti dreptate, e riscant, dar numai probleme mi-au create suitele antivirus si am preferat sa renunt. de atunci nu am avut probleme de nici un fel dar sunt foarte atent la tot ce intra in PC-ul meu.