Ce parere aveti despre profitabilitatea celor de la grandi.ro ? Dar despre strategia sistemului lor?
Versiune printabilă
Ce parere aveti despre profitabilitatea celor de la grandi.ro ? Dar despre strategia sistemului lor?
Parca au aparut destul de multe site-uri de genul asta ca ciupercile dupa ploaie si tot la fel de repede au si disparut. Pretbomba daca nu ma insel era unul din ele, erau si site-uri care nici macar nu aveau produsele pentru care se licita si erau tepe and so on.
Site-ul asta ca si design si produse pare mult peste cele care erau suspecte de tepe dar nici grandi nu cred ca e departe. Poate prinde cativa care cumpara credite sa liciteze insa daca totul e pe bune nu cred ca e profitabil.
pretbomba avea 12.000/zi.. acum trece de 700 doar in zile de sarbatoare:)
tin minte ca aveau reclama si pe antena3..
arunca o privire aici: grandi .ro/licitatii/incheiate -pentru licitatiile castigate.
si ca sa privim mai in detaiu, aici: grandi .ro/licitatii/incheiata-detaliu/id/19#rezultate
masina s-a dat cu 2.45 euro si in capat de lista ai sa vezi ca se spune ca licitatia s-a incheiat cu 1200 de euro (eh simple neconcordante)
din numarul licitatiilor poate poate a scos ceva (nu stiu cat e un credit)
dar:
grandi .ro/licitatii/incheiata-detaliu/id/117#rezultate
aici chiar nu avea cum sa-si scoata cheltuiala...
nu am citit exact sistemul de licitatie dar cred ca platesti 5 ron de cate ori licitezi + valoare maxima in caz ca esti castigator.
Deci, pe grandi.ro castiga cea mai mica valoare licitata unica. Aveti mare grija la lucrul asta. Deci eu daca licitez 3 centi si ibaldazar liciteaza 2 centi el a castigat. Dar daca a mai licitat altcineva 2 centi si oferta respectiva nu este unica va fi castigatoare cea mai mica oferta unica, adica oferta mea. Daca cineva pariaza 3 centi m-a luat si pe mine.
Am facut calcule si am concluzionat ca la licitatia cu Golful s-au consumat 1674 (au fost 837 de licitatii X 2 credite) deci probabil profitul a fost undeva la 120 mil. Poate ma insel, sper ca nu pentru ca maine am bac la matematica :)) . Oricum licitatia cu golful a fost ca sa atraga useri, la fel si multe licitatii de pana acum. Tipul care are afacerea spunea ca au finantare sa mai reziste pana devin profitabile. Acum vedem :)
Eu am facut un calcul din ochi la Golf si mi-a dat 2100 euro, dar e posibil ca Vlad Gadea sa aiba dreptate cu 12,000 ron. Oricum mai mult de atat nu cred ca au scos.