bani direct. e o suma frumusica sa fie castigata de o singura persoana
bani
produse( electronice, electrocasnice, imbracaminte, accesorii etc)
bani direct. e o suma frumusica sa fie castigata de o singura persoana
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
E normal ca toata lumea sa vrea bani, dar daca e vorba despre un produs despre care vrei sa se scrie pe bloguri, mai repede dai produsul ca premiu.
sa-ti dau un exemplu, daca e un concurs pentru o placa de snowboard e clar ca eu o sa ma bag, asta inseamna ca sunt pasionat de snowboard si sigur am si alte posturi despre asta pe blogul meu. Cu alte cuvinte se vor baga doar bloggeri care sunt interesati de produsul ala.
Nu cred ca as scrie pe blogul meu despre o masina de spalat nici daca mi-ar trebuii una. Sau ma rog poate as scrie daca acel post ar fi platit dar sigur nu as concura la asa ceva.
Deci ideea e ca eu cred ca esti mai castigat cu premii in produse daca sunt legate de ce trebuie sa scri pe blog.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
In cazul tau cred ca premiul in bani ar fi solutia, e o suma frumusica pe criza asta![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)