Vezi Rezultate Sondaj: Daca ati participa la concurs. ati participa la unul cu premii in

Alegători
25. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • bani

16 64,00%
  • produse( electronice, electrocasnice, imbracaminte, accesorii etc)

9 36,00%
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Concurs

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.582
    Putere Rep
    52

Implicit

bani direct. e o suma frumusica sa fie castigata de o singura persoana
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

E normal ca toata lumea sa vrea bani, dar daca e vorba despre un produs despre care vrei sa se scrie pe bloguri, mai repede dai produsul ca premiu.

sa-ti dau un exemplu, daca e un concurs pentru o placa de snowboard e clar ca eu o sa ma bag, asta inseamna ca sunt pasionat de snowboard si sigur am si alte posturi despre asta pe blogul meu. Cu alte cuvinte se vor baga doar bloggeri care sunt interesati de produsul ala.

Nu cred ca as scrie pe blogul meu despre o masina de spalat nici daca mi-ar trebuii una. Sau ma rog poate as scrie daca acel post ar fi platit dar sigur nu as concura la asa ceva.

Deci ideea e ca eu cred ca esti mai castigat cu premii in produse daca sunt legate de ce trebuie sa scri pe blog.

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    633
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    E normal ca toata lumea sa vrea bani, dar daca e vorba despre un produs despre care vrei sa se scrie pe bloguri, mai repede dai produsul ca premiu.

sa-ti dau un exemplu, daca e un concurs pentru o placa de snowboard e clar ca eu o sa ma bag, asta inseamna ca sunt pasionat de snowboard si sigur am si alte posturi despre asta pe blogul meu. Cu alte cuvinte se vor baga doar bloggeri care sunt interesati de produsul ala.

Nu cred ca as scrie pe blogul meu despre o masina de spalat nici daca mi-ar trebuii una. Sau ma rog poate as scrie daca acel post ar fi platit dar sigur nu as concura la asa ceva.

Deci ideea e ca eu cred ca esti mai castigat cu premii in produse daca sunt legate de ce trebuie sa scri pe blog.
    este un site de anunturi deci nu prea as putea sa le dau premii dar totusi am vrut sa vad voi ce ati oferii
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    33

Implicit

In cazul tau cred ca premiul in bani ar fi solutia, e o suma frumusica pe criza asta

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    633
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Fabius Vezi Post
    In cazul tau cred ca premiul in bani ar fi solutia, e o suma frumusica pe criza asta
    Ok...acuma ca am stabilit ce voi pune ca premiu in joc ramane sa va anunt cand voi da drumul la concurs?
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    Ok...acuma ca am stabilit ce voi pune ca premiu in joc ramane sa va anunt cand voi da drumul la concurs?
    da

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. concurs SEO
    De overload în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 65
    Ultimul Post: 9th August 2005, 23:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •