-
Twitter hacked
Da,se intampla si la case mai mari...se pare ca twitty a fost hackuit pe neasteptate relateaza site-ul CNN. Asa ca timp de aproape 1 ora acesta a fost redirectionat catre o pagina unde era un stegulet verde si scria "This site has been hacked by Iranian Cyber Army". Mai multe detalii le gasiti in engleza aici .
-
Eh, nu cred ca a fost chiar o ora si in plus in timpul asta era picat de tot, nu redirectiona catre nicaieri (poate a fost doar in prima faza, cand eu unul n-am apucat nici un moment cu acea poza).
Oricum, mie mi se pare ca s-au miscat neasteptat de greut in repunerea site-ului sus.
-
Nu s-au miscat greu si nu au hackuit siteul, ci serverul de DNS. A durat mult pana a aparut din nou online, pentru ca DNS-urile se updateaza mai greu. Oricum Twitter a tot avut probleme de genul asta, deci nu e nimic nou, din pacate.
-
Bine ca nu au redirectat pe o pagina de Scam, si sa faca rost de conturi de twitter. Atunci ar fi fost mai grav..
-
Cu cat ai mai mult trafic ,cu atat esti mai expus la atacuri si trebuie sa investesti mai mult in securitate.
Chiar daca a fost hackerit serverul DNS, tot hacking se cheama.