Nu are cum sa nu fi observat bannere care au sunet, de ex cei de la ultra pro ...
Sunt super deranjante ... trebuie facut ceva impotriva lor (except ad-block) ... ceva cu sunetul ..
Versiune printabilă
Nu are cum sa nu fi observat bannere care au sunet, de ex cei de la ultra pro ...
Sunt super deranjante ... trebuie facut ceva impotriva lor (except ad-block) ... ceva cu sunetul ..
nu ati intalnit astfel de bannere ? :D .. ma urmaresc doar pe mine ???
Am intalnit la cinemagia. Sunt foarte enervante si nu prea stiu cum poti sa le blochezi.
Si reclamele astea in Flash care acopera tot ecranul sunt cea mai mare aberatie pe care am intalnit-o :(
Mai ales daca vin si cu sunet.
E pe trafic.ro .. de fapt sunt.. e ala de la emag, si mai era unul.. Super nasol... dar... boxele inchise rezolva problema.. :)
Ce e mai nasol de atat, e ca am intalnit bannere in flash, care deschideau linkul la mouseover .. :) Nici nu trebuia sa dai click si te trezeai in alta parte...
incercati si gsp.ro :D
extensia adblock din firefox, super bun, opresti orice vrei :D si google]Citat:
Postat în original de zamolx3 @ Mar 5 2006, 03:11 PM) [post=11656
Am intalnit la cinemagia. Sunt foarte enervante si nu prea stiu cum poti sa le blochezi.
Si reclamele astea in Flash care acopera tot ecranul sunt cea mai mare aberatie pe care am intalnit-o :(
Mai ales daca vin si cu sunet.
[/QUOTE]
extensia adblock din firefox, super bun, opresti orice vrei :D si google andsense si absolut orice ;)
Citat:
Postat în original de Iskander @ Mar 6 2006, 12:52 AM) [post=11677
Ce parere aveti de reclama la c]
extensia adblock din firefox, super bun, opresti orice vrei :D si google andsense si absolut orice ;)
[/QUOTE]
Ce parere aveti de reclama la concertul DM ? :blink: :huh:
unde apare? :D ca eu am ceva blocate :D
ziarele onlime, gsp e]Citat:
Postat în original de Iskander @ Mar 6 2006, 01:08 AM) [post=11679
unde apare? :D ca eu am ceva blocate :D
[/QUOTE]
ziarele onlime, gsp etc :D
este e-ner-van-ta !
hai ca am dezactivat.Citat:
Postat în original de FireEyes @ Mar 6 2006, 01:16 AM) [post=11680
aveam blocat softure :D, dap enervanta :D traiasca adblock :D
cate reclame sunt pe site-urile]
ziarele onlime, gsp etc :D
este e-ner-van-ta !
[/QUOTE]
hai ca am dezactivat.
cate reclame sunt pe site-urile astea si uitasem :rolleyes:
Si eu am adblock dar nu blocheaza multe chestii, gen reclamele la concertul DM.Citat:
Postat în original de Iskander @ Mar 6 2006, 01:27 AM) [post=11682
Faza nashpa e ca de un timp la adblock nu mai imi apare smecheria aia sa pot sa blochez Flash.
Stiu ca mai demult aparea, dar de un timp nu mai apare si nu pot sa blochez Flash.
Nu ai putea sa exporti filtrele tale de adblock sa vedem si noi ce ai de iti blocheaza tot :)
Chiar ma intereseaza ca reclamele astea Flash cu sunet sunt enervante rau.
La adblock options poti sa dai export ]
hai ca am dezactivat.
cate reclame sunt pe site-urile astea si uitasem :rolleyes:
[/QUOTE]
Si eu am adblock dar nu blocheaza multe chestii, gen reclamele la concertul DM.
Faza nashpa e ca de un timp la adblock nu mai imi apare smecheria aia sa pot sa blochez Flash.
Stiu ca mai demult aparea, dar de un timp nu mai apare si nu pot sa blochez Flash.
Nu ai putea sa exporti filtrele tale de adblock sa vedem si noi ce ai de iti blocheaza tot :)
La adblock options poti sa dai export filters (in caz ca nu stiai).
boxele la maxim le tin tot timpul eu reglez volumul din winamp .. si imaginati-va ce iese d ela un asemenea banner cu sunet .. le urasc tare de tot/
eu am doar cateva care le-am dat cand l-am instalat, cred ca mi le blocheaza ca le-am pus pe domenii in special ads2.softur]Citat:
Postat în original de zamolx3 @ Mar 6 2006, 08:57 AM) [post=11689
Si eu am adblock dar nu blocheaza multe chestii, gen reclamele la concertul DM.
La adblock options poti sa dai export filters (in caz ca nu stiai).
[/QUOTE]
eu am doar cateva care le-am dat cand l-am instalat, cred ca mi le blocheaza ca le-am pus pe domenii in special ads2.softure.com etc
oricum uitati aici
Top 3 reclame enervante :
1. Reclama la Clicknet cu WW beetle care se decupeaza din pagina ...pana vezi X -ul de "close" care e cu aceeasi culoare ca si fundalul iti vine sa omori pe cineva. Apare pe Prosport,GSP,
2. Reclamele Connex care umplu tot ecranul cu verdele ala enervant
3. Reclama la bergenbier (rollover)...cand intru pe un site de-asta si vad galben de la bergenbier am ajuns sa ocolesc cu mausu zona aia.
astia chiar nu isi dau seama ca lumea fuge de pe siteurile lor din cauza reclamelor enervante.
Citat:
Postat în original de Quatze @ Mar 6 2006, 12:47 PM) [post=11710
Calculatoarele mai putin performante pot fi blocate temporar de reclamele 1 si 3 :D si functi]
Top 3 reclame enervante :
1. Reclama la Clicknet cu WW beetle care se decupeaza din pagina ...pana vezi X -ul de "close" care e cu aceeasi culoare ca si fundalul iti vine sa omori pe cineva. Apare pe Prosport,GSP,
2. Reclamele Connex care umplu tot ecranul cu verdele ala enervant
3. Reclama la bergenbier (rollover)...cand intru pe un site de-asta si vad galben de la bergenbier am ajuns sa ocolesc cu mausu zona aia.
astia chiar nu isi dau seama ca lumea fuge de pe siteurile lor din cauza reclamelor enervante.
[/QUOTE]
Calculatoarele mai putin performante pot fi blocate temporar de reclamele 1 si 3 :D si functioneaza in deep slow motion :)
Multumesc pentru filtre :DCitat:
Postat în original de Iskander @ Mar 6 2006, 12:19 PM) [post=11707
La mine, un http://*.adlink.ro a rezolv]
eu am doar cateva care le-am dat cand l-am instalat, cred ca mi le blocheaza ca le-am pus pe domenii in special ads2.softure.com etc
oricum uitati aici
[/QUOTE]
Multumesc pentru filtre :D
La mine, un http://*.adlink.ro a rezolvat problema pentru cinemagia.