-
Nu mai inteleg nimic
Servus, am o rugaminte - sa-mi spuneti ce pagina vi se afiseaza la accesarea sejurieftin .ro
why: incercand sa accesez acea pagina, primesc de ieri dimineata non/-stop "Bandwidth Limit Exceeded"; in acelasi timp, am observat ca site-ul a avut o crestere spectaculoasa sapt aceasta in trafic .ro (aprox 15.000% in una idntre zile!!); daca saptamana trecuta avea zile cu 50 vizitatori/zi, atat ieri cat si azi a contorizat peste 8k unici!!
Le-am scris celor de la trafic ca nu inteleg cum un site care e down (Bandwidth Limit Exceeded) poate inregistra 8k/zi!! Ei spun ca site-ul functioneaza si ca nu au primimit niciodata acel "Bandwidth Limit Exceeded"...
La voi cum se vede? De pe ce provider intrati?
PS: am patit odata asa ceva, atunci cand am schimbat DNS-urile - RDS (provider pe care-l am si la serv si acasa) se incapatana sa-mi rezolve domeniul pe vechiul server, unde facusem downgrade la bandwith (in mod normal trebuia sa renunt de tot, dupa DOUA LUNI, dar l-am tinut ptr a vedea cat de rapid se actualizeaza DNS-urile...)
Mi se pare foarte putin probabil sa fie un caz similar, totusi...
-
Eu vad ca este functional. Intru de pe RDS. "Cel mai bun referrer - utilis.ro." Te-ai inscris la ei de curand ? Ma gandesc la faptul ca aceasta crestere artificiala e data de cei de la Utilis.
-
RDS Bucuresti. Se vede foarte bine :)
-
1) Multumesc, ganditorul % costin; extremelly odd... Mie, tot de pe RDS (din Timisoara), imi arata - si de la serv, si de-acasa: si ieri, si azi, tot timpul - "Bandwith excedeed"... :O :O :O
Rog pe cineva care e pe RDS Timisoara sa-mi spuna ca nu am vedenii / ca nu am baut chiar atat de mult (ieri si azi) :) si ca primeste si el acelasi "Bandwith exceeded"!!! :--)
2) nu, site-ul nu e al meu, e unul concurent, care tocmai a trecut ca fulgerul pe langa mine :) (m-a depasit, ca nr de vizitatori) in trafic. ro
Bineinteles, cu ajutorul "profesionistilor" de la utilis. :-)
-
RDS Oradea merge. Intra de pe un proxy, sa vezi daca iti merge asa.
-
In cazuri de genul poti intra scurt pe http://downforeveryoneorjustme.com/ sa verifici...
PS: ora 12:40 - functioneaza de pe RDS oradea
-
RDS Timisoara -> "Bandwidth Limit Exceeded". Mie mi s-a mai intamplat fenomenul asta si a tinut si 2 saptamani.
-
Multumesc baieti. Pare ca doar la RDS Tms se menifesta!? :O
Concluzia... Personal, RDS isi confirma, inca o data, "profesionalismul" cu totul aparte ... (am mai patit - si scris despre asta! - la schimbarea DNS-urilor site-ului propriu; nu stiu daca e aceeasi cauza, putin probabil)