Citat:
brusc imi apare o reclama la o revista, cica de bussines...dupa aceasta am inceput sa ma gandesc eu asa adanc ca poate unii dintre noi s-au imbogatit sau macar traiesc mai bine dupa ce au citit aceste reviste de 'bussines'.
Sunt 1-2 reviste de gen care merita luate in seama. Restul, la gunoi... Dar nu cred ca vreodata s-a imbogatit cineva dupa ce a citit o revista de business. Nu in Romania. Ca sa te imbogatesti trebuie sa fii cel citat in revista, nu cel care citeste revista.
Citat:
Pe langa asta, am vazut ca exista o emisiune la tv numita 'arena gladiatorilor', sau 'arena leilor' , nu stiu sigur daca asa se numeste, unde vin niste oameni care vor sa isi deschida o 'afacere' si cer sfaturi in fata unui juriu format din oameni 'inteligenti'. Eu cel putin pana acum nu am crezut in porcariile astea care dupa parerea mea sunt doar un mod de a profita de naivitatea omului de rand si pentru a ii lua banii.
Se numeste Arena Leilor si este in fiecare joi la ora 20:30 pe TVR2. Si nu este vorba ca vine cineva si cere sfaturi, este vorba ca vin oameni, cu planuri de afaceri, in general foarte prost facute, in fata unor investitori, ca sa le ceara bani acestora, sa faca afacerea impreuna.