Ma mir cum genul asta de site-uri nu dau faliment :))
Avem aici un laptop care costa in magazine 2000 de lei , si a fost licitat la 20.95 lei :))
Nu mi se pare real ... voi ce ziceti ? :P
Versiune printabilă
Ma mir cum genul asta de site-uri nu dau faliment :))
Avem aici un laptop care costa in magazine 2000 de lei , si a fost licitat la 20.95 lei :))
Nu mi se pare real ... voi ce ziceti ? :P
Nici eu nu inteleg pe ce principiu se face vanzarea si licitatia :D
e simplu principiu..nu stiu, calculase careva odata pe undeva ,..era ceva de genul ca pentru astia 20.95 s-au licitat nu stiu cum 295 de ori si na , la pretul de X per credit depaseste pretul din magazine...ideea e ca de obicei o astfel de licitatie e de fapt si de drept interminabila...vor fi cateva persoane care sa nu cedeze,etc
au castiguri enorme :) de multe ori valoarea creditelor care se liciteaza e de peste 5x valoarea produsului. Faza e ca pare suspect cu inchiderea licitatiilor, ar putea sa aiba ei useri care sa fie declarati castigatori :p
Per total o mica(mare) teapa , pretul e afisat in lei dar "leii" valoreaza credite care la randul lor sunt alti lei :))
Stiu pe cineva care dupa ce a jucat putin tipul asta de "ruleta" a zis ca e teapa :))!
Acum na cine stie,sa vedem si pe cei care totusi au castigat .
Cum am spus si intr-un alt thread, am cules si pus aici intr-un articol niste informatii referitoare la cum merge treaba si e chiar geniala pacat ca si-au batut joc cei de la pretbomba si au abuzat.
Se spune ceva de genul:
Sursa e n2.roCitat:
Se pune la vanzare un telefon mobil care in magazin este 700ron. Pe PretBomba licitatiile se incep de la 00.1 ron si de fiecare data cand cineva oferteaza se adauga cate 0.01 usd. Asadar, pentru un articol se liciteaza de sute sau poate chiar mii de ori. Pentru a licita o data , consumi un credit. Pentru fiecare oferta inregistrata s-a platit aproximativ 1,5 ron. Daca s-au inregistrat sa zicem, 1000 de oferte administratorii siteului au castigat 1000×1,5 = 1500 ron.
Deci astia nu dau faliment niciodata atat timp cat sunt oameni complet idioti care "joaca". Nu este o licitatie, de fapt fiecare cand liciteaza plateste suma licitatata iar in final castiga doar unu. Suma creste la fiecare supra licitare de 0.02 RON. Ei castiga cel putin triplu costului produsului, pentru fiecare produs in parte. Matematica simpla: uitati-va cam cati licitatori sunt la un produs si inmultiti suma de vanzare cu numarul pentru un calcul "in mare".
Sa nu mai vorbesc de pagubele produse celor cu adsense in Romania. Click-urile astora sunt sub un cent.
e o usoara prosteala a clientilor, sunt niste strategii de marketing ft bine puse la punct de o echipa care gandeste. Nu intotdeauna pretul care ti-l afiseaza e si ala final, mare atentie
Nu dau pt cas fraieri care nu au inteles ca anumite lucruri au un pret ...