evoMAG a iesit victorios a reusot sa obtina suspendarea mea din 2parale
Versiune printabilă
evoMAG a iesit victorios a reusot sa obtina suspendarea mea din 2parale
Sper ca RoxanaN e fericita. A rezolvat in cel mai profesionist mod o problema de PR...
BRAVOS!
Ole ! Congrats Evomag. Cum ramane cu mesajul eronat care l-a determinat pe afiliat sa isi manifeste nemultumirea? Si-a facut cineva meaculpa?
Angajatii vin si pleaca, in schimb numele lui Evomag ramane.
Trebuia gestionata cu diplomatie aceasta situatie. Din pacate nu s-a intamplat asta si in consecinta, afilierea din Romania are o bila neagra.
Personal am ramas cu un gust amar din aceasta poveste, imi place sa fac afiliere foarte mult, dar cand unii parametrii incep sa scartaie, ma gandesc la vorba aceea cu OUALE si ACELASI COS. Serios!
Imi pare rau @lovelife de intorsatura pe care au luat-o lucrurile :(
Sa curga cu suspendari pentru advertiserii care fac marlanii daca tot e la moda si se considera a fi cea mai buna optiune :)
Si aici nu ma refer la cei care nu isi platesc facturile. Au fost destui prinsi cu matza in sac si tot ce au facut a fost sa-si ceara scuze.
@lovelife, comisioanele din 2p iti vor fi platite?
In solidar cu @lovelife vreau si eu sa fiu suspendat din 2 parale si evoMAG.
Sa fie invatare de mine pentru toti affiliatii indiferent de magazinul pe care il promoveaza sa nu se mai duca cu caciula in mana la acestia. Aceasta comunitate insumeaza o multitudine de membrii valorosi si buni pe online care daca s-ar lasa la o parte anumite orgolii ar putea face un magazin online din care sa castige toti cei implicati mai mult decat decent. Fiti uniti ca de aceea se practica politica pumnului in gura pentru a baga frica in cei care indraznesc sa caraie cat de putin.
Pic cu pic se face lac ...
E timpul sa-mi bag si eu nasul in aceasta discutie.
Din pacate n-am decat cateva cuvinte de spus: RUSINE PENTRU CE I-ATI FACUT LUI LOVELIFE !!!!!
doamne in ce tara traim ... si cand ma gandesc ca impartim acelasi aer cu oameni ca Roxana si cei de la Market Online ... wow ... asta e tot ce a putut ei sa faca ... ce poti sa le ceri ?
Un signur lucru vreau sa mai spun ... @Lovelife ... sa te bucuri ca ai scapat de ei ... eu unu as da in hepatita daca as mai lucra cu asa oameni !!!
probabil ca nu ... ii vor spune ca si mie ca banii vor fi donati in scop caritabil :))
chiar ma intrebam daca are cineva tupeul asta :) bravo !
Pentru cine mi-a dat negativ spunand ”tu ai citit? au oferit detalii”.
Am făcut referire la detaliile inițiale, din platforma 2parale, care au dus la o reacție pripită și exagerată. Ulterior au explicat, lucrurile s-au lămurit, telenovelă,etc.
Situația este exactă: cum tu mi-ai dat pripit negativ, așa și lovelife a scris pe forum. Ulterior ai citit mai bine fraza care are mai multe verbe și ai înțeles că am făcut referire la punctul 0, momentul inițial :D.