nu se impotriveste nimeni Mihai ... am zis si eu in comentarile precedente ca daca sunt proiecte OK eu cred ca daca le dai mailuri celor de la reteaua de afiliere probabil se gaseste o solutie sa ti se ofere FEED-ul. intr-adevar ai dreptate ca sunt importante pentru afiliati care au siteuri de genul celor mentionate de TOM, si pentru afiliati de genu SUNT DE ACORD sa ofere reteaua un FEED, dar sa le dai la toti astia care cumpara 20 de domenii si isi pun un wordpress pe el si un plugin de import PE TOATE 20 DE SITEURI aceleasi produse, aceleasi imagini, acelasi design banal ... pff ...
Sa nu interpretezi ca is pe sistemul "sa moara capra vecinului" ... pff ... ceva mai scarbos si oribil ca mentalitatea de genu asta nu cred ca exista la oameni ... (si e cam caracteristica romanilor) ... deci NU, nu e vorba de asta ... dar la "afiliati" de genu de care am spus mai sus ... cumva tot tre sa le moara capra !!! :)
in rest DA, te sustin si eu ca sa ii convingem pe cei de la Profitshare sa gaseasca o modalitate de a ne oferii FEED-uri. Cum vor face asta ? Asta e treaba lor :)