Salutare! Multumesc Paul pentru ca m-ai ajutat sa ajung pe forum :) Daca aveti orice intrebari in legatura cu programul de afiliere Okazii.ro, sunt aici. Pe masura ce apar noutati in legatura cu acesta, va voi anunta si aici.
Cheers!
Versiune printabilă
Salutare! Multumesc Paul pentru ca m-ai ajutat sa ajung pe forum :) Daca aveti orice intrebari in legatura cu programul de afiliere Okazii.ro, sunt aici. Pe masura ce apar noutati in legatura cu acesta, va voi anunta si aici.
Cheers!
Cu placere, Cosmin :)
bun, s-a rezolat, asadar ... sa facem succes, zic! :)
welcome!
Salutare!
De astazi puteti folosi 3 seturi noi de bannere din sectiunea Oferte Okazii.ro a Tool-urilor de promovare. Bannerele sunt dedicate Sarbatorilor, promovand jucariile, decoratiunile de Craciun si costumele specifice acestei perioade. Bannerele sunt disponibile pe formatele 300x250, 728x90, 160x600 si 468x60. Sper sa va ajute sa generati cat mai multe conversii! :)
Daca sunt nelamuriri, sunt aici.
Bun venit pe forum!
Acum, ca s-a trimis mesaj si in platforma:
I se pare cuiva ok ca eu sa optez pentru impozitarea anticipata, iar cand mi se face plata sa primesc banii ca si cum as fi optat pentru impozitarea finala, iar apoi sa mi se spuna ca s-a schimbat declaratiile cu un nou model?Citat:
Noul model de declaratie fiscala!
De astazi este disponibil noul model de declaratie fiscala pe care va rugam sa-l completati in conturile personale. Toti afiliatii care au completat deja declaratia fiscala pe modelul vechi, sunt rugati sa completeze din nou conform modelului urcat acum in platforma. Daca sunt nelamuriri, va rugam sa trimiteti un e-mail la afiliere@okazii.ro. Va multumim! Echipa afiliere Okazii.ro
Salut Dragos,
Plata s-a facut saptamana trecuta, iar noua declaratie fiscala ai completat-o in data de 27 noiembrie. A fost un decalaj in implementare in platforma, insa noul format trebuia luat in seama, asa cum am precizat si in e-mail-uri. :)
Inteleg ca ai prefera impozitarea finala, dar asta este decizia colegilor de la contabilitate. :)
Salut Dragos,
Plata s-a facut saptamana trecuta, iar noua declaratie fiscala ai completat-o in data de 27 noiembrie. A fost un decalaj in implementare in platforma, insa noul format trebuia luat in seama, asa cum am precizat si in e-mail-uri. :)
Inteleg ca ai prefera impozitarea finala, dar asta este decizia colegilor de la contabilitate. :(
Cum am spus si eu, decizia asta imi apartine in totalitate si nu colegilor de la contabilitate. Intr-un final o sa spuneti ca am dreptate, insa v-ati asumat un risc prin faptul ca impuneti fortat ceva ce prin lege este la libera mea alegere. In plus a-ti mai facut un lucru gresit care va poate costa mult, dar nu il spun aici, discutam pe privat, cel putin deocamdata.
Salutare!
De astazi este disponibil tuturor afiliatilor linkul dinamic de conversie prin care va puteti customiza singuri linkurile de afiliere Okazii.ro.
Se ia un link de forma : http://ads.tradeads.eu/Link/Click?ad...fwww.okazii.ro
Unde:
adsx - este identificatorul unic de cont al fiecarui afiliat
rd - reprezinta adresa url de pe site-ul Okazii.ro: escapata (folosind functia javascrip encodeURIComponent)
Elementul rd poate fi customizat de fiecare din voi afiliatii Okazii.ro in asa fel incat sa va compuneti singuri linkul propriu de afiliere pentru orice pagina din Okazii.ro.
Sper sa va ajute sa promovati cat mai eficient si targetat prin programul de afiliere Okazii.ro!
PS: Am pus mai jos linkul care contine si partea prescurtata mai sus, pentru a fi cat mai clar:
ads.tradeads.eu/Link/Click?adsx=6BiNbg6OtkH6i5a1q7mMwA==&rd=http%3a%2f% 2fwww.okazii.ro
Excelent!
CEO-ul Okazii.ro, Radu Sitaru, prezintă cifrele anului 2013 şi estimările pentru 2014
util pentru afiliati :)
Salutare!
Pana la sfarsitul lunii februarie desfasuram un concurs care va premia cei mai buni trei afiliati Okazii.ro din punct de vedere al numarului de conversii generate in luna februarie. Premiile constau in hosting-uri anuale oferite de Gazduire.ro, in valoare totala de 4110 RON!.
Premiile sunt urmatoarele:
Premiul 1: Pachetul de hosting G30 din partea Gazduire.ro (pentru o perioada de un an) in valoare de 2050 RON
Premiul 2: Pachetul de hosting G20 din partea Gazduire.ro (pentru o perioada de un an) in valoare de 1250 RON
Premiul 3: Pachetul de hosting G10 din partea Gazduire.ro(pentru o perioada de un an) in valoare de 810 RON
Castigatorii vor fi anuntati pana pe 4 martie inclusiv si vor fi contactati pe e-mail. Castigatorii pot intra in posesia premiului pana pe 31 mai 2014.
Succes tuturor! Adresa paginii noastre de afiliere este Afiliere Okazii.ro, iar regulamentul il gasiti aici
Daca sunt intrebari, va stau la dispozitie.
Premiile nu mi se par deloc atractive. Mai bine ofereați premii în bani. Dar, na... e ușor să oferiți ceva ce vă costă 0.
In loc de acel shared G30 mai bine puneati un VPS,
Corect. pentru ca "valoarea de" nu este valoarea premiului, este valoarea oferita de gazduire pentru un pachet, pe care cu siguranta daca il doream il comandam.
Dar ca sa oferi "valoare" de 2050 ron este absurd. Pot sa ofer si eu un iphone 4, care are valoare de 500 euro, indiferent ca-l poti cumpara si la 100 euro. Eu il "valorez" la 500 euro.
Oferta de premii in servicii nu este atractiva, iar valorea lor nu exista. Cineva de la marketing trebuie sa gandeasca alte premii.
Okazii vrea sa-si promoveze programul de afiliere scotandu-si la inaintare superafiliatii si rezultatele lor. Vom vedea daca si "superafiliatii" vor fi de acord sa fie pusi la gazeta de perete primind in schimb un cont de gazduire :)
Salutare!
Vor fi si alte premii in concursurile urmatoare. Nu putem fi pe placul tuturor, dar ascultam toate sugestiile si criticile si incercam imbunatatim tot ceea ce facem :)
Nu vom afisa numele unui castigator daca acesta nu este de acord cu acest lucru, respectam dorintele afiliatilor nostri. :)
Sau mai bine o oferta similara cu site-urile de reduceri, reducere pe site-urile lor, unde preturile sunt de 5 ori mai mari. Cum sa oferi premiul un pachet de gazduire si sa spui ca premiul valoreaza 2050 ron? Pentru mine valoreaza 20 euro, pentur tine 50, pentru kidu nimic, etc.
Daca oferi 2050 ron cash, cat valoreaza premiul? Dar 2050 ron cache?
Puteau sa ofere un voucher pe okazii, sa cumperi o super okazie, dar acolo trebuiau sa plateasca, asa ca nu merge:)
@cosmin, no offence. Pentru ca sunteti la inceput, nu e o problema, pe viitor totusi, trebuie sa schimbati abordarea, afiliatii nu sunt chiar (toti) "gaste".
Pe viitor ar fi mai indicat sa oferiti produse IT (tablete, smartphoneuri sau laptopuri) ori chiar bani cash cum zicea si Tom mai sus, e mult mai atractiv - vedeti campania Originals, eMAG, ZorileStore sau Koyos. Pe mine nu ma incanta un nou cont de gazduire si cred ca majoritatea afiliatilor au deja asa ceva si nu au de gand sa se mute, daca aveau o faceau pentru ca asa isi doreau.
Si daca tot am intervenit in discutie, care e faza cu reclamele AdSense prezente in paginile produselor de pe Okazii? Eu trimit trafic, voi il primiti free si el este monetizat prin AdSense? Sorry, dar aici e o problema si cred ca ar trebui ca vizitatorii trimisi de afiliati sa nu vada acele reclame, poate unii trimit trafic platit si nu cred ca le-ar conveni asa ceva, in plus mai e si numarul de telefon care apare ostentativ in fata vizitatorului. Probabil o sa abordez intr-un articol la mine pe blog lucrurile pozitive si negative din perspectiva unui afiliat Okazii.ro
Si ca sa termin intr-o nota pozitiva, aveti nota 10 la procesare comisioane.
Salut Dragos!
O sa vorbesc cu colegii mei despre ceea ce spui tu in legatura cu AdSense. Daca ai deja o lista cu bune si mai putin bune, mi le poti trimite pe e-mail oricand la cosmin.huluta@okazii.ro si poate rezolvam macar o parte din ele in urmatoarea perioada. Vreau sa subliniez inca o data faptul ca noi suntem deschisi, in limita posibilitatilor, la orice adaptare sau imbunatatire care va poate ajuta sa va desfasurati activitatea de afiliati mai bine.
Adresa mea de e-mail de mai sus e deschisa tuturor pentru orice sugestie.
Salutare!
Lucram la dezvoltarea feed-ului de produse pentru a fi disponibil afiliatilor care isi doresc sa foloseasca acest instrument de promovare. De aceea vreau sa va intreb care ar fi campurile utile pentru voi in functie de ce va propuneti fiecare (pret nou, pret vechi, url imagine, cu/fara garantie, cu/fara factura, etc)
Mersi!
Tare . Puneti tot ce se poate si mai ales nou /second
Astea ar trebuii sa contina un feed de produse,exact la fel ca cel de la 2Parale sa nu am probleme la import si sa fie format .xml (preferat) !Citat:
<campaign_name>
<widget_name>
<title>
<brand>
<description>
<short_message>
<price>
<category>
<subcategory>
<url>
<image_urls>
<product_id>
<other_data>
<aff_code>
<created_at>
<product_active>
Salutare! Iphone 6 si Iphone 6 Plus sunt disponibile la precomanda pe Okazii.ro, deci e o sansa buna sa monetizati vanzarile acestui telefon! Am pus toate detaliile aici: IPhone 6 este disponibil la precomanda pe Okazii.ro! Monetizeaza vanzarile!Blog Afiliere : Blog Afiliere :)
Nu uitati ca e activ si feed-ul de produse.
Se poate inchide ....citez :
Incepand cu 15.12.2014 serviciul de promovare prin afiliere Okazii.ro va fi suspendat pentru o perioada nedeterminata. Deoarece acest proiect nu a inregistrat performantele asteptate, vom cauta noi solutii pentru a ajunge la o formula cat mai eficienta.
Livrarea bannerelor prin sistemul de afiliere va fi oprita incepand cu 15.12.2014, insa sistemul de tracking va functiona pana la data de 15.01.2015. Toate comisioanele aferente tranzactiilor realizate pana la aceasta data vor fi platite afiliatilor, conform contractului de utilizare a serviciului.
Va multumim pentru eforturile depuse in acest an si va asiguram ca nu vom renunta la idee. Vom cauta in continuare o solutie care sa fie mai profitabila pentru voi si care sa aduca rezultate cat mai bune proiectului.
Ne puteti scrie in continuare pe adresa afiliere@okazii.ro
Echipa Afiliere Okazii.ro
Si eu am primit acelasi email, se pare ca aventura Okazii-afiliere e inchisa !
Cred ca faptul ca nu prea functiona ceva acolo sinu se inregistru conversiile, a descurajat pe multi sa continue, eu am incercat la inceput si nu se inregistrau conversii (nici macar ce testam eu), asa ca am abandonat ideea de a face afiliere cu 2parale, in ultimele luni au inceput sa apra comisioane pe ce muncisem acum 2 ani, semn ca reprsera ceva la script, dar prea tarziu, raul fusese deja facut.
Apoi mai este alta problema, sunt destui ce incearca sa contacteze vanzatorul/cumparatorul pe alte cai decat cele prin care se comisioneaza, plus multe altele
Hai sa nu o dam in "diverse".
Programul de afiliere Okazii a mers foarte bine. Chiar daca pe multe nise aveau cel mai mic comision din RO (si de 4 ori mai mic decat ofereau alti advertiseri afiliatilor) conversia era mult superioara si asta facea diferenta. Daca stiai ce si cum sa promovezi atunci puteai obtine rezultate mult peste alte magazine din RO, atat ca si conversie cat si ca volum.
Aprobarea comisioanelor se facea instant (ocazional mai reveneau cu mici anulari, dar care per total nu au depasit niciodata 5% din valoarea totala a conversiilor lunare), platile se faceau foarte rapid si fara prea multe discutii. Tin sa-l felicit pe Cosmin Hutula pentru ce a reusit sa faca acolo.
Pacat ca au luat decizia asta, speram ca nu este una definitiva si ca vor reveni asupra ei cat de curand.
Spor!
Okazii.ro se pacaleste singur cu traficul ala nejustificat si care le face mai mult rau decat bine. (gasesc si acum pagini indexate cu produse care au fost vandure sau scoase de la vanzare de luni de zile)
Realitatea este ca pe okazii nu se mai vinde/cumpara mai nimic.
Afilierea a mers ok pana cand au aparut olx si tocmai varianta mult mai accesibila decat okazii. Okazii s-a vrut a fi un ebay de romania, a fost revelatie la vremea ei, dar cred ca va sfarsi curand daca nu regandesc cumva treaba asta
@RedJohn - Realitatea este ca spui prostii. Okazii merge foarte bine in continuare, OLX si Tocmai au furat o parte din piata dar cu ce costuri? Tranzactiile mai serioase se fac pe Okazii, cel putin cei care nu se intalnesc face to face. Afilierea a mers bine la ei pana la un moment dat cand cineva din conducere a vrut altceva, daca pastrau trendul din dec, ian si feb. aveau toate sansele sa ajunga principala mea sursa de venit si foarte probabil si a altora, deci pe scurt, nu e ok sa vorbesti despre ceva ce nu stii.
Din păcate Okazii a înțeles greșit afilierea. La un moment dat se părea că suprascriau cookie-ul afiliaților prin reclamele AdWords.
Eu sper să le vină mintea la cap și să relanseze afilierea într-o manieră corectă.
Potențial e de ambele părți. Deci win win.