Cum spuneam, orice feedback este binevenit :)
voi trimite mai departe colegilor mei de la dev
Multumesc
Versiune printabilă
Nu stiam ca pot lasa feedback aici dar bine ca acum stiu, ca sa las :).
Problema nu e numai ca e o limita maxima a lungimei parolei in felul in care nici macar nu poti pune ca parola exemplul din manual:
http://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png
Dar daca ai o parola prea lunga, la ultimul pas de inregistrare cand esti la 100% si dai next nu se intampla nimic. Nici un mesaj de eroare pe ecran, nimic. E ca si cum nici n-ai apasat, ti se pare ca s-a stricat mouseul :)
M-am uitat cu firebug ca sa vad ce se intampla si m-am prins ca problema e lungimea parolei.
@Daniel Toma - Am trimis un PM acum o ora jumate la care asteptam un raspuns, l-ai primit?
Va rog, pentru un rapsuns rapid din partea mea sa ma contactati direct pe mail sau telefonic
danielt[at]forestview[punct]eu
0752.081.728
@Daniel Toma: pe cand campanii noi si pe aici ? :)
Campanie noua in Forest View - dietapersoanalizata.com
Payout: lei4.40 per Conversion
Lead Description: Vizitatorul trebuie sa completeze corect chestionarul de pe site si dupa ce se genereaza dieta in functie de raspunsurile primite, sa trimita un SMS cu suprataxa pentru a putea descarca dieta in computerul personal.
Informatii utile legate de plata comisioanelor:
Suma minima pentru efectuare platii este 100 RON
Platile se fac intre 16-20 ale fiecari luni
Pentru efectuarea platii este nevoie de o solicitare scrisa (email) din partea afiliatului pana pe data de 15 ale lunii
Comisioanele vor fi platite in termen de 45 de zile de la inchiderea lunii in curs. Spre exemplu comisioanele inregistrate in octombrie vor fi platite intre 16-20 decembrie, daca se atinge suma minima de plata (100 RON)
Comisioanle neplatite (fie nu sunt solicitate, fie suma minima nu este atinsa) se reporteaza adaugandu-se comisioanelor lunii urmatoare
Daca am inteles bine, in exemplul tau, pentru a primi bani in decembrie trebuie sa trimit cererea de plata pana pe 15 decembrie si trebuie sa ma uit daca in luna octombrie am facut 100 lei comisioane aprobate?
Sau daca am 100 lei comisioane aprobate pana la 15 decembrie, trimit cererea si daca in octombrie am 40 lei comisioane aprobate ii primesc doar pe acestia dupa 15 decembrie?
Prima varianta este corecta. La 31 Octombrie trebuie ca valoarea comisioanelor inregistrate de tine sa depaseasca 100 RON pentru a-ti putea face plata in decembrie. Solicitarea platii trebuie facuta pana pe 15 ale fiecarei luni pentru ca plata sa fie efectuata in aceeasi luna in intervalul 16-20.
Bun, ca sa fie clar:
- daca la 31 octombrie am 101 lei comisioane generate aprobate, pot trimite cerere pana pe 15 decembrie si cei 101 lei sunt platiti in intervalul 16-20 decembrie
- daca la 31 octombrie am 40 lei si in noiembrie se mai adauga 62 lei comisioane aprobate (total 102 lei la 30 noiembrie), pot trimite cererea de plata pana pe 15 ianuarie si in intervalul 16-20 ianuarie voi primi 102 lei in cont.
E ceva nou la noi in marketingul afiliat, pe afara cred ca se cheama plata NET45, adica plata la 45 zile de la realizarea plafonului minim de acordare a platilor cu mentiunea ca aici trebuie sa ceri efectuarea ei.
Ai descris situatia perfect. Multumesc :)
Da, intr-adevar este vorba de NET45
@Daniel ... ceva pe IT / fashion nu bagati si voi ? :) sau va focusati pe CPL mai mult ...
2 campanii noi:
Green Coffee Forte -Supliment de dietă dedicat pierderii în greutate
Schema de comisionare:
1 cutie: pret de vanzare: 119 lei > comision fix: 20 lei
2 cutii: pret de vanzare: 189 lei > comision fix: 28 lei
3 cutii: pret de vanzare: 249 lei > comision fix: 36 lei
DrakenSang - Joc fantasy online- Payout: 0.64 lei
A sosit si prima campanie CPC: Energy Saver Pro
Payout: 0.2 lei/click
O noua campanie disponibila de azi in platforma: Innobyte
payout: 17.5% din valoarea vanzarii (CPS)
@Daneil: veniturile de pe urma celor inregistrati sub linkul meu de afiliat de ce nu mi se adauga la "Payout YTD" ?
am trimis mail-ul desi ma gandeam ca e o intrebare de interes general si ca nu va face placere nici voua sa raspundeti de 1000 de ori la mailuri asemanatoare :) ok. astept raspunsul :)
Crăciunul bate la ușă și ForestView îți oferă șansa de a câștiga un
iPad Mini nou-nouț, pentru tine sau persoana iubită.
Cum te înscrii în concurs:
Toți partenerii rețelei ForestView Romania a caror valoare totală a comisioanelor va depăși 20 lei în luna decembrie 2013 vor intra automat în concurs pentru iPad-ul Mini.
Nu este necesară înregistrarea sau completarea unui formular, ci doar atingerea obiectivului.
Când și cum afli dacă ai câștigat:
Câștigătorul va fi anunțat pe data de 15 ianuarie 2014, pe paginile ForestView de Facebook, LinkedIn și pe Twitter.
Și acum, întoarce-te la muncă, promovează campaniile disponibile aici, depășește pragul de 20 de lei și pune-ți o dorință de Crăciun.
iPad-ul Mini poate ajunge sub bradul tău!