too late. fondurile sunt pe terminate, iar eu nu mai am nervi :)
Versiune printabilă
dap, e de mare ajutor publicitatea ta gratis la siteul care nu functioneaza :) Inteleg ca sunt nenumarate frustrari si va dau dreptate, doar ca este inexacta parerea ta.
Din cate am vazut sau am inteles, au fost incercate mai multe variante, dupa mintea si buzunarul nostru sa tinem siteul up. Ca punct de reper, azi am refuzat sa inregistram comenzi telefonice, incurajand vizitatorii sa incerce plasarea comenzilor online.
Serban, oricum o dai, a fost o bataie de joc.
Nu exista sa platesti un om sa fie affiliate manager, sa faci sistem de afiliere propriu, nu exista sa dezvolti o solutie de ecommerce care sa centralizeze toate stocurile, nu exista sa platesti chirii si angajati si sa nu investesti in gazduire decenta o luna.
Care sunt costurile pentru un magazin altex intr-un mall si pentru altex.ro? Care e potentialul de vanzare?
As merge mult mai departe cu teoriile, dar chiar daca sunt hilare sunt foarte plauzibile.
Altex nu se numeste evomag sa nu poata sustine un site. Serios. NU am investit in altex cpc dar am trimis vizitatori gratuit acolo intr-o zi in care puteam sa ii trimit altundeva. Necazul e ca la fel ca voi a fost si flanco. Dar la flanco inteleg ca doresc ca magazinele sa primeasca un boost de vreme ce sunt sub acelasi acoperis cu emag..desi ei trimiteau cu o zi inainte mesaje "bannere black friday", fraierilor. De aia am si bagat cu 2 saptamani adwords in flanco, ca ma gandeam ca sare iepurele, chiar daca conversia nu era mica.
Problema mea e ca am alocat timp si spre altex, flanco si restul cand puteam sa trimit toti vizitatorii la eMAG si macar stiam o treaba.
Job-ul meu este sistemul de afiliere, acesta a functionat ok. Ce am putut sa fac extra pentru relatia afiliati-magazin am facut si se vede in cele 30 de pagini ale threadului.
Nu as vrea sa confundati pozitia mea cu cea de director executiv. Nu hotarasc gazduirea sau serverele, dar am vazut oameni care au stat non stop la sediu, am vazut oameni care s-au agitat astazi. Probabil ca dimensionarea nu a fost facuta corect si traficul asteptat a fost dublu,triplu, habar nu am. Dar nu am vazut indiferenta.
Cred ca am mai spus si pe alt thread, macar cei de la altex s-au straduit, eMAG a INCHIS siteul ORE INTREGI pentru ca asa a vrut muschiul lor, ca si cum tot universul e interesat de promotiile (majoritatea rebuturi intre noi fie vorba) lor si altceva nu mai exista.
Daca as fi promovat eMag, de astazi in mod clar nu as mai fi facut-o. Am noroc ca nu o fac :)
Nu stiu vreun magazin de IT&C care sa fi mers bine si sa fi fost ok si dpdvd al afiliatilor, si asta include si F64 care a cam gafait si clacat de cateva ori.
@puthre eu nu am putut intra pe f64 toata ziua, abia am inregistrat 4 comisioane amarate... pacat, ma asteptam sa tina site-ul in picioare.
@Serban
Sunt constient de asta. Incerc sa constientizez si competenta celor cu deciziile, pentru ca daca pe termen scurt incearca sa rupa din ecommerce, pe termen lung va fi cam nasol pentru ei.
@Puthre
Tu vorbesti prostii. Poti te rog sa termini cu aberatiile astea? Vrei sa iti demonstrez pe concret ca ce spui tu e gresit? Tu ai ceva cu eMAG mai ceva decat am eu cu Flanco si Altex.
Apropo de f64, am mai multe comisioane la ei decat la altex (0) :)
70% din comenzile emag la care am acces sunt cu click in aceeasi zi. crede-ma pe cuvant.
LE: de astazi.