"Iesire cont" sus, deasupra header, oarecum in mijloc.
Versiune printabilă
"Iesire cont" sus, deasupra header, oarecum in mijloc.
Ataşament 2957
Da, multumesc, eram dezorientat. Monitorul a afisat platforma cu zoom 110% și, după cum se vede în imaginea de mai sus, nu aparea butonul Iesire.
Recomand pachetul: Smartphone SONY Xperia SP cu Smartwach CADOU Rezultate c
yup, lucram, thanks
Un pret bun la Asus Nexus 7, 699.90 lei
25% reducere la iPad urile de 64gb
Din 22 noiembrie, ora 0.00 pana in 24 noiembrie ora 23.59, programul de afiliere Altex este oprit, nu se inregistreaza conversii, statistici si cookies. Nu este necesara nici un fel de actiune din partea voastra, dupa termenul anuntat mai sus, programul revine la normal.
sa rememoram http://forum.seopedia.ro/affiliate-m...tml#post228810
Pb nu va merge nici siteul si nici sistemul de af. Mai corect asa.
redirecturile prin tradeads vor functiona, cum am spus, nu este necesara nici o actiune din partea voastra. asteptam sa treaca valul si ne vedem de treaba.
BF e anuntat din 22 ora 07.00, teoretic peste noapte va fi pus jos, de aceea am ales sa devansez ora catre 0.00.
Da, de BF a fost un minisite montat, urmatoarea generare a feedului va fi normala
dap, suntem functionali, spor!
se poate promova Altex prin Adwords?
da, se poate, revezi TOS te rog, pe scurt: pune altex la negative key, nu folosi branduri ce nu ai drept pe ele si alte reguli de bun simt.
Ok, multumesc
Feed-ul de produse genereaza in continuare numai un singur rand plin de null-uri.
Altceva: Din moment ce MediaGalaxy.ro este proprietate Altex, sunt sanse reale ca in viitor sa-l includeti in programul de afiliere Altex?
pff, verific feedul.
Era programat sa fie inclus in AA, ptr moment se fac alte planuri.
Cat de des se actualizeaza newsletterul/sectiunea Promotii de pe site?Am vrut sa programez ceva produse pe Facebook pentru maine insa din cate vad multe dintre produse nu mai au reducerea afisata si nu as vrea sa ma risc ca maine sa nu mai fie reduse si produsele pe care le-as programa.Sa astept mai bine pana maine dimineata?
se actualizeaza functie de NL, ptr moment se aranjeaza stocurile dupa BF, eu zic sa ai rabdare o zi.
O mica sugestie pentru pagina de login. Am intrat acum si nu mai stiam daca am cont sau nu, dar nu am stiut daca trebuie sa folosesc un user sau emailul.
Ati putea modifica asta
http://i.imgur.com/PjfT3Ro.png
In asta
http://i.imgur.com/AyFLKkq.png
Am verificat si in cazul meu inca nu functioneaza.
zuuup: da, s-a generat iar aiurea, rezolvam azi
Avem o problema cu sincronizarea voucherelor intre cele doua servere, momentan problema persista si nu puteti utiliza voucherele generate de sistem, colegii de la tehnic m-au asigurat ca rezolvam astazi.
Am pus noul NL.
Oare se mai rezolva problema cu feed-ul astazi? Daca nu, maine dimineata va rog sa luati masuri. Din 23 Noiembrie nu am reusit sa actualizez produsele.
masurile sunt luate :) va fi functional curand, anunt.
LVoucherele emise pe 21-24 noiembrie nu au fost exportate de server si nu sunt active. Din data de 25 am refacut sincronizarea, urmeaza ca in cursul zilei de astazi sa activam manual si voucherele din perioada mentionata. Voi trimite email punctual la cei care au avut voucherele nefunctionale in momentul remedierii.
Later: sunt deja active.
Tot din probleme legate de sincronizare a crapat si generarea feedului, se lucreaza la asta si sper sa rezolvam tot astazi.
O oferta ce merita promovata PS3 la 599 lei.
Daca generez un link pentru homepage-ul altex.ro folosind tool-ul din interfata de afiliere si schimb parametrul rd= pe un alt link de pe altex.ro o sa functioneze tracking-ul? Vanzarile vor fi inregistrate?
Exemplu:
Link original:
http://ads.tradeads.eu/Link/Click?ad...2fwww.altex.ro
Link modificat:
http://ads.tradeads.eu/Link/Click?ad...m-12gb-blu-ray
Foloseste cineva metoda asta?
Intreb pentru ca feed-ul pentru afiliati e offline de 6 zile si m-am gandit sa folosesc un alt feed care contine doar deeplink-uri(fara linkuri de afiliere). Daca metoda de mai sus functioneaza as putea genera link-uri de afiliere automat pe baza deeplinkurilor printr-un simplu urlencode+insert-before, fara sa mai fiu dependent de echipa lor tehnica care din cate observ lucreaza numai odata pe saptamana, part-time, 2 ore. :twisted:
Nu am observat iconita! Perfect! Multumesc!!!
pe 29 altex continua campania Black Friday sau a avut o singura zi si aceea saptamana trecuta ?
bf a fost pe 22-24 noiembrie, vor fi promotii interesante maine dimineata.
Promotii active, newsletter on.
Deloc, se anunta o zi record in comisioane, pe index aveti mini site ;)
Puteti pune link spre categorile din mini site , ex altex.ro/#list_415
Site-ul merge.. dar cu telefoanele ce-ati avut? cand merge una nu merge alta.. of of of
stiu, nu e responsabilitatea ta, dar zic si eu. e greu sa prinzi azi la telefon pe cineva. dar la Altex e chiar o problema tehnica.
Nu e nici o problema tehnica, e chestie de volum. S-a suplimentat tot ce s-a putut dar sunt zeci de apeluri in asteptare.
Pentru afiliere e ok, se pun comenzile online in acest caz :)
Corect :) Sper ca suportul pe email sa mearga.
p.s ar fi bine totusi sa schimbe mesajul si sa transmita realitatea, mesajul e ca sunt probleme tehnice si sa trimiti email.. poate sa il schimbe ca sunt multi in asteptare si sa se revina sau sa se trimita email. e mai corect asa.