-
Da el. Ma gandeam sa ii dau exemple concrete, daca vreti sa va ajut.... Daca nu, nu e problema. Poate ca omul nu stie ce se intampla pe la el prin firma si niste exemple concrete ajuta. Eu pot sa ma consider "norocos" ca am doar de 1 luna neaprobate, daca ii dadeam si exemple cu mai multe luni, concrete, poate isi dadea seama mai bine care e problema.
-
Exemple concrete va vedea dacă intră pe adresa de email de afiliere ori dacă o să acceseze panoul de administrare.
Eu am comisioane neprocesate de aproape 5 luni. Nici 10% nu sunt procesate.
-
NU e normal sa functioneze sistemul pe baza de "interventii".
Sunt convins ca orice persoana care a fost/este MANAGER AFILIERE ALTEX stie tot ce se petrece acolo, nu cred ca au nevoie de interventii.
Cred ca sunt foarte multi afiliati care ii promoveaza si ei observa ca treaba merge fara prea multe aprobari de comisioane...ca in proverbul acela "are balta peste", pleca un afiliat si vin alti doi si treaba merge inainte.
-
Pentru mine, cel putin, asa a functionat pana acum. Dau 3-4 mailuri pe saptamana rugandu-ma sa mi se aprobe comisioanele. Daca Emilian e singurul care se ocupa de afiliere la ei, e cam nasol.
Daca are un sef, poate aflu cine e si stabilim o punte de comunicatie mai solida. In orice caz, daca nu ne facem auziti asa o sa mearga in continuare, din bine in mai prost.
De asta vreau exemple concrete, ca sa ii deschid ochii CEO-ului asupra problemelor noastre.
-
Uite, exemplu concret. Dupa cateva mail-uri mai taioase mi-au fost aprobate o mare parte din comisioanele restante, dar tot am ramas cu 4 comisioane in asteptare din 2014 si 59 de comisioane din 2015 + alte cateva zeci de la inceputul lui 2016.
De oferit adresa de mail nu se poate asa ceva, insa cum a spus si un alt coleg mai sus, daca se vrea cred ca se poate lua legatura cu afiliatii.
In alta ordine de idei, Altex nu vrea sa repuna pe picioare programul de afiliere, nu e rentabil pentru ei momentan. Au avut chiar intentia sa inchida programul si sa intre intr-o retea, dar nu s-a realizat acest lucru, iar parerea mea personala e ca problema a fost strict legata de plata comisioanelor (care intr-o retea nu e chiar la voia intamplarii, se mai intarzie cateva luni, dar nu cu anii) + cred ca taxele suplimentare pe care le percepe o retea i-au facut sa strambe din nas la primele calcule.
Si in cu totul alta ordine de idei, daca cumva Altex Afiliere se repune pe picioare o sa va luati gandul la comisioane de 3% la orice, o sa bage pe categorii, o sa renunte in prima faza la AdWords, apoi probabil o sa taie din cookie si restul stiti voi ca sunt exemple.
-
Am fost invitat la o discuție cu CEO, dar din păcate nu pot sa ajung. E vorba de miercuri. Am trimis mai departe datele pe care le-am primit pe PM, ale celor care au vrut sa le dea, sper sa se rezolve ceva. Dacă altcineva e liber miercuri și vrea sa se ducă, sa poarte o discuție civilizată, sa îmi dea PM cu adresa de e-mail și o voi da mai departe secretarei lui. Problemele sunt cam aceleași peste tot și, personal, as vrea un răspuns în scris de la ei in locul unor promisiuni verbale.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
Hai lasa-o incolo de treaba. Intalnire cu Ostahie. In afara faptului ca mi se pare total aiurea ca in loc sa rezolve problemele (si sunt destule) el vrea intalnire cu un afiliat care mai mult sau mai putin sa isi asume rolul de reprezentant al "strazii". Nu facem politica ci marketing afiliat. Lucrurile sunt simple:
1. Procesare comisioane la timp.
2. Plata facturilor la timp.
Restul e cancan.
-
Buna seara. Am o nelamurire in ceea ce priveste statisticile profitshare, daca cineva are timp si ma poate ajuta.
De ceva timp de cate ori postez cate un link afiliat in pagina de facebook, statisticile o iau razna in sensul ca imi arata sute de clicuri in doar 1-2 ore, in conditiile in care pagina are putin peste 8 000 de fani, iar statisticile pagini arata cu totul altceva (ma refer aici la numarul de clicuri pe linkul din postare).
Azi de exemplu pentru 3 linkuri am inregistrat 1 100 de clicuri. Stiu ca nu poate fi reala situatia, dar nu prea inteleg ce se intampla.
Multumesc anticipat celor ce isi fac timp sa raspunda.
-
1. Ai postat in topicul Altex Afiliere.
2. E probleme legata de link-urile customizate prin bit.ly, credeam ca s-a rezolvat treaba asta, totusi ca sa fie totul ok nu mai posta link-uri prin bit.ly cel putin momentan.
3. Spor!
-
Revin legat de Altex.
După 7 luni nici acum nu am comisioane procesate pe 2015, iar pe 2016 am facturi neplătite și comisioane neprocesate de mă doare capul.
Sunt neserioși și nu merită promovați.