Tocmai asta nu inteleg eu alex. Cum a platit atat fara sa vada. Ca un bilet Viena Bucuresti e 3-400 de euro maxim, 2ways.
Versiune printabilă
Tocmai asta nu inteleg eu alex. Cum a platit atat fara sa vada. Ca un bilet Viena Bucuresti e 3-400 de euro maxim, 2ways.
E posibil ca cel care a cumparat sa fi vazut produsul in realitate (la un coleg de breasla, intr-un showroom), sa fi stiut despre ce este vorba iar pe internet a cautat doar de unde anume il poate achizitiona.
Poate s-a gandit, asa cum mie mi se pare normal, ca daca nu ofera comisionul afiliatul nu ii mai promoveaza produsele, si atunci ar pierde mai mult de 28,000 Euro.
Nu va tot cruciti asa mai, sunt destui oameni care traiesc la alte nivele dpdv financiar decat noi, o fi fost vreun miliardar care n-avea chef sa iasa din casa ca sa-si cumpere porche-ul cu care vrea sa iasa in club in weekendul asta...
Intamplator sunt administratorul unor astfel de siteuri care vand echipamente foarte scumpe. Din cate stiu eu:
1) Nu se plateste cu cardul la astfel de sume, nici macar nu cred ca se poate sa platesti cu cardul asemenea sume
2) Siteurile acestea au un sistem asemanator cu magazinele online clasice singura diferenta fiind modul in care se plaseaza comanda: la magazinele clasice plata se poate face instant pe cand la cele industriale sau cele cu sume mai piperate urmeaza un proces de negociere asupra sumei si asupra modului de plata(banca, rate, etc).
Eu zic ca dupa ce s-a efectuat tranzactia respectiva, compania vanzatoare a confirmat acest lucru in sistemul de afiliere. Insa, cel mai probabil, aceasta tranzactie nu a fost intamplatoare.
Astept cu interes detaliile
facem pariu ca e vorba de 2parale?
cumva 2parale a cumparat forumul asta? sau doar pe Krumel ??? sau incep sa sufar de paranoile lui zoso.
Se baga cineva la pariu?
Si mai face cineva pariul cu mine pentru 1 aprilie ca e o mare pacaleala?
Nu zic ca nu se poate asemenea comision, dar.....
Inceput de an cu dreptul-rezultate ianuarie 2011 | 2Parale Blog - Marketing Afiliat
daca aveti creieri sa calculati ianuarie insemana 6 10 mii de euro comisioane
sa imi ziceti mie ca s-a generat o vanzare cat genereaza tot afiliati 2parale din romania in 2-3 luni de zile???
sa ne uitam la profitshare.emag.ro ??? sincer ce firma austriaca cumapra de pe net si nu vine sa discute direct cu patronul emag daca cumpara 170 de laptopuri pentru comanie?
sau a cumparat rochii de pe tarafasion? cu bani astia cumpara tot tarafasion cu totul :)))))
deci 1. pacaleala
2. prilez de marketing pentru 2parale dar trebuiau sa mai taie din coada vulpi.
Am updatat articolul. @haotik, nu e vorba de 2parale, e direct negociat contractul.
Daca ai o problema cu Krumel, iti propun sa o adresezi inainte de a lansa acuze.
Inainte de a ma acuza ca as fi o papusica de plus care face reclama unui site pentru 2 banuti, te rog sa iti verifici informatiile. Sau sa citesti macar cu atentie postarea intiala. Nu de alta, dar nu mi se pare corect ce insinuezi, in contextul in care am mentionat clar (evident nu pot spune exact) despre ce nisa este vorba, fiind usor de dedus (ca lumina zilei) ca nu exista un sistem de afiliere centralizat pentru nisa respectiva. Nu am oferit nici URLul siteului in cauza, nici numele producatorului, deci nici macar nu pot fi acuzat ca fac reclama la ceva (intentionat nu le-am postat, si pentru ca brusc s-ar sari pe nisa respectiva).
Si apropo, 2parale nu mediaza parteneriate pe utilaje industriale...
Si apoi, azi e 31.03, nu 1 aprilie. Pe de alta parte, ar trebui sa fiu un idiot sa fac glume de genul asta de 1 aprilie. In sensul ca ar fi o gluma, proasta (rau).
Intre timp am aflat exact si care este nisa, asa ca nu ma mai mira suma :))
PS. Haotik, ce rol ar avea sa fac reclama catre 2parale, fara ca macar sa insinuez ca e vorba de 2parale. E contraintuitiv =)) Si asa ca fapt divers, exercitiul tau de matematica e gresit, pentru ca pleci de la premisa ca 2parale da comision mediu 1%, si cred ca cel real e de vreo 6-7 ori mai mare.
PSS: Eu am cumparat 120 de sisteme desktop de pe net (din Germania), pentru unchiul meu care are o firma in Romania. Plata la livrare + 10% avans.
Acum sunt mult mai clare lucrurile. Sincer, doar in varianta asta avea sens, si ma gandeam ca trebuie sa fie ceva-n genul (adica un parteneriat mult mai strans decat un simplu afiliat).
Uneori merge cu leadul de pe net pana la punctul in care discuta cu ei, specificatii etc etc, si apoi viziteaza fabrica producatorului cu clientul de mana.