Am facut un scurt test pe Bonprix.
Chiar daca e prematur sa trag niste concluzii, rata de conversie este surprinzatoare...
Ati incercat?
Versiune printabilă
Am facut un scurt test pe Bonprix.
Chiar daca e prematur sa trag niste concluzii, rata de conversie este surprinzatoare...
Ati incercat?
Nu inteleg cum te poate afecta negativ o marire de comision in PS. Vrei sa beneficiezi, schimbi linkurile, nu vrei a beneficiezi ramai cu cele din 2p.
Da, la tine chiar ar fi f. ciudat sa nu converteasca... :)
Mi s-au parut interesante produsele Tiande (tiandeonline . ro) I-a promovat careva din voi? Cum convertesc?
Azi am primit email ca au marit perioada de cookies la doua luni. Partea de comisionare este explicata cam neclar: ''Pe langa comisioanele de 15% (respectiv 20% pentru pachete) '' La ce pachete se refera?
Ataşament 2805
...later
Hopaaa ca m-am dezumflat de tot. La cautari mai atente am descoperit ca magazinul in cauza face parte dintr-o retea MLM si baza produselor Tiande este in site-ul mama (unde te poti inscrie ca si distribuitor) : tiande - shop . ro / fii-reprezentant . Adica orice client se inscrie si cumpara marfa la pret de depozit.
...consider ca este mai interesant sa faci afacerea direct prin MLM, decat sa incerci sa faci bani prin afiliere.
Am spus anterior ca am feelingul ca tot mai multi advertiseri vor avea comisioane diferentiate pe categorii de produse in viitorul apropiat:
Comisioane noi la evomag: http://www.evomag.ro/afiliati/Comisioane.pdf
Da, am vazut si eu ca au schimbat. Pana la urma poate o sa ne ceara bani sa-i promovam :)
Oricum imi place titlu de la mesaj : comisioane marite ... au uitat sa precizeze ca sunt marite la unele produse iar la altele au ajuns la 2% si sunt destul de multe cu 2% .
Ma bucur ca nu au comisioane de 1% :)
E OK!