-
S-a mai discutat problema cu 2PPI, aici o solutie: siteafiliere.com/functia-add-from-feed-nu-functioneaza-plugin-2ppi/
Cel putin pana rezolva cei de la 2Parale oficial.
2PPI are meniul Product Toolbox unde poti face update la produse.
Din cate stiu un produs este valabil atata timp cat exista in feed-uri.
-
Ele apar in Feed, dar nu pot sa dau Add, apas pe Add dar nu se intampla nimic.
-
Incercati cu versiunea veche, care inca merge!
Daca nu o mai aveti, descarcati de aici http://stefaniatrandafir[dot]com/2performant-product-importer[dot]zip, unde inlocuiti [dot] cu .
O sa gasiti linkul activ pentru cateva ore, dupa care am sa-l sterg.
De multe ori si cu versiunea veche nu apar de la inceput categoriile, dar dati refresh si in final apar.
-
Am incercat merge cu 0.9.8
-
Mai asteapta cineva plata? Nu e prima oara cand intarzie. :)
-
Eu am primit saptamana trecuta.
-
Care este experienta voastra in colaborarea cu MyCloset?
Personal am observat ca imi sunt respinse comisioanele mari sau inlocuite la 3 lei.
Exemplu in luna iulie am avut 4 comisioane, din care 3 au fost respinse si 1 inlocuit cu 3 lei (lipsa stoc!).
Ciudat mi s-a parut faptul ca un comision a fost respins pe motivul: "Clientul a cerut inlocuirea produsului/lor, astfel incat refuzam acest comision, dar aprobam comisionul comenzii inlocuitoare", dar NU a mai aparut comanda inlocuitoare!
Le-am trimis mesaj incercand sa lamuresc situatia dar nu au raspuns. Ceva nu e in regula cu aprobarea comisioanelor mele si vreau sa aflu si alte opinii despre MyCloset,
Merci
-
uite la mine azi
http://i.imgur.com/oE9JxgW.jpg
mi-au respins si mie uneori comisioane de cateva sute ron , dar de data asta doar 4 ... nu raspund la emailuri ,dar cred ca sunt corecti
-
MyCloset sunt corecti, daca cititi cu atentie emailul atunci cand resping un comision, scrie clar: Pentru detalii (AWB, motiv etc) va rugam sa ne conectati la office@mycloset.ro Si pe adresa specificata raspund in cateva ore maxim, sunt foarte prompti si dau detalii pana se lamureste situatia ceruta. Daca ii contactati, faceti-o pe adresa de email specificata de ei, nu prin mesageria 2p. Stiu ca e un caz atipic, dar ...de corecti sunt corecti si de raspuns la email, o fac imediat.
-
Au raspuns pe adresa de email specificata, eu tot ii contactam prim mesageria 2p.