Cred ca este de datoria mea ca afiliat sa-mi tin o evidenta a comisioanelor efectuate, am un tabel in care imi trec sumele lunare si le compar si cu rezultatele din 2parale in permanenta, oricum am nevoie de aceste date cand fac raportarea anuala la fisc. Orice bug ar intervenii pot sa verific inaintea celor de la 2parale, ...si sincer nu este de datoria lor sa mai trimita inca o data anexele lunare :) . Sper ca luna aceasta 2P sa-si revina si cu suportul pe email, sa raspunda cu aceiasi promptitudine ca acum doua luni. Nu am avut niciodata dubii in ceea ce priveste seriozitatea lor.
In alta ordine de idei salut initiativa 3 Suisses de marire a comisioanelor :) , este unul dintre advertiserii cei mai seriosi, aprobare rapida a comisioanelor si plata imediata a acestora.
In schimb dezamagire maxima cu FashionUp :( ca au redus comisionul la 5%) cu toate ca la descrierea campaniei a ramas 10%.
Si o alta observatie:de cand cu 99, multe din campaniile noi intrate fac respingeri pe capete. Sincer nu am inteles sistemul asta.